Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

dieren

Monique Westenberg heeft verdriet om inslapen jonge hond van vrienden

Monique Westenberg heeft verdriet om inslapen jonge hond van vrienden

Monique Westenberg deelde gisterenavond een emotionele post op haar Instagram. Het hondje Capo, van vrienden van André Hazes en Monique, is pas zes maanden oud, maar moet maandag worden ingeslapen.

| Jorieke van Noorloos

Capo kampt met een ernstige vorm van HD en ED (heupdysplasie en elleboogdysplasie) en heeft slijtage waar niets meer aan te doen is.

Oneerlijk

Het slechte nieuws heeft Monique duidelijk geraakt. ‘Lieve, knappe, stoere, dappere Capo’, schrijft ze bij een foto van de hond. ‘Wat is het leven soms oneerlijk. Hij is pas zes maandjes jong, maar heeft nu al zo veel pijn (ook al toont hij dat niet) en moet nog zo veel groeien dat zijn gewrichten zijn gewicht niet kunnen dragen. En dan moet je als hondenmama en -papa verdomme de ergste beslissing nemen om uit liefde je hondenkind van zes maandjes uit zijn pijn te verlossen! Maandag gaat deze lieverd over de regenboogbrug, zonder pijn. Kapot van verdriet.’

Dunya

In mei moest Monique afscheid nemen van haar eigen hond Dunya, die ze 14,5 jaar had. De viervoeter had een tumor in haar hoofd en kampte met spieruitval. Over het grote verdriet dat ze na haar dood had, vertelde ze bij LINDA.tv.

Lees ook
André Hazes heeft naar eigen zeggen ‘bloedbonje’ met Monique (en dat alles vanwege voetbal)

SNACKS | BEKEND | DIEREN

Bron: Instagram | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer dieren

Lees dit ook even

Please update your browser