Advertorial

Dit kun je doen op het moment dat je kind een woestijnrat als huisdier wil

Heb je kinderen, dan heb je zeer waarschijnlijk op een gegeven moment huisdieren. En waar de meeste kinderen smelten bij pluizige kittens en kleine hondjes, willen andere kinderen een woestijnrat. Slik.

Een andere naam voor het beestje is springmuis, trouwens want ze kunnen tot één meter hoog springen. Zin in!

Je ra(ad)t het nooit

Hoe we dit weten? Van het meisje uit de video, die houdt namelijk een spreekbeurt over haar woestijnrat Clara. Clara kan naast springen ook supergoed knagen, in haar zaagsel ravotten, in een handtasje zitten (ja, dat lees je goed) en als je haar van bovenaf wil pakken, denkt ze dat je een roofvogel bent. Wat een feest hè. Dat vinden ze bij bol.com dus ook, en daarom kun je daar al-les halen om je woestijnrat mee in de eh, watten te leggen. Hun assortiment voor konijnen en honden is trouwens ook niet voor de poes (die ook natuurlijk), kijk maar eens.

SNACKS | ADVERTORIAL | DIEREN | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer dieren

'Ah mogen we een huisdier ah toe, zo klein' en daar zit je dan met een konijn
Advertorial

'Ah mogen we een huisdier ah toe, zo klein' en daar zit je dan met een konijn

Huisdieren, altijd leuk. Bij anderen. Tót het moment dat je zwicht voor de smeekbedes en emotionele chantage van je kinderen en je tuin opeens uitgebreid is met een gigantisch konijnenhok.

Meest gelezen

Door de spreekbeurt van deze jongen wil je bijna zelf een hond
Advertorial

Door de spreekbeurt van deze jongen wil je bijna zelf een hond

Spreekbeurten en huisdieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze jongen - die minstens zo lief is als het dier dat hij heeft meegenomen - houdt zijn spreekbeurt over zijn crocker span... nee, hoe heet 'ie nou precies? 

Lees dit ook even

Please update your browser