Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Het team is compleet: Diana Matroos nieuwe presentatrice van 'Buitenhof'

Begin dit jaar werd bekend dat Jort Kelder het televisieprogramma ‘Buitenhof’ gaat presenteren en dat er naar nog een nieuw gezicht werd gezocht. De huidige presentatrice, Marcia Luyten, stopt namelijk na dit seizoen.

| Raounak Khaddari

Diana Matroos is nu nog presentatrice bij BNR Nieuwsradio, maar neemt in september het stokje van Marcia over.

Lees ook
Jort Kelder is blij want zijn wens komt uit: hij gaat ‘Buitenhof’ presenteren

Nieuw gezicht
De huidige presentatrice Luyten gaat werken aan een biografie over koningin Máxima en presentator Pieter Jan Hagens kondigde eerder al te gaan stoppen omdat-ie met z’n zeilboot een reis gaat maken naar Suriname. Hij wordt vervangen door Jort Kelder die daarmee een “een gekoesterde wens” in vervulling ziet gaan.

Ervaren interviewer

De hoofdredacteur van het tv-programma, Stan van Engelen, liet weten erg blij te zijn met de komst van de nieuwe presentatrice: “Met Matroos haalt Buitenhof een ervaren interviewer in huis met grote financieel-economische kennis.”

En met deze toevoeging is het team compleet. Buitenhof wordt komend seizoen gepresenteerd door Matroos. Kelder en Paul Witteman.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: ANP | Foto: ANP Foto

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser