nieuws

Deze mannen zijn moederskindjes (en dat klinkt gezelliger dan het is)

Deze mannen zijn moederskindjes (en dat klinkt gezelliger dan het is)

Menno nam een dag vrij toen de hond van z’n ouders een spuitje kreeg. Maar de verjaardag van zijn vrouw, één dag later, skipte hij. Hij was ‘te druk’.

| Arnoud van der Struijk

Blendle tipt een verhaal over ‘familiezieke mannen’ uit Margriet.

Lees ook
Een moederskindje zijn is reden voor scheiding

Elke dag mama bellen
En Menno is niet de enige. Het verhaal uit Margriet staat vol anekdotes over moederkindjes. Zo eet ook Paul elke dag bij zijn ouders, en belt hij ze elke dag stipt om half acht ’s ochtends. “Om te checken of ze de nacht goed zijn doorgekomen.” Zijn vriendin Wendy werd er gek van. “Elke scheet werd besproken en geen mogelijkheid onbenut gelaten om elkaar te bellen of zien.”

De truc
Gelukkig weet relatiepsycholoog Jean-Pierre van de Ven raad. “Zeg je wat jou dwarszit en hoe jij je daarbij voelt, dan kun je daar nooit ruzie over krijgen. Over gevoelens kun je niet twisten. Het is misschien niet gezellig als je niet elke keer meegaat naar je schoonouders, maar je voorkomt er wel mee dat je op vroege leeftijd aan een hartverzakking overlijdt vanwege allerlei ergernissen.”

Meer tips? Of gewoon nieuwsgierig naar de andere anekdotes? Lees dan verder via Blendle (€).

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

NIEUWS | BLENDLE TIPT

Bron: Margriet via Blendle | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser