nieuws

Deze foto bewijst: 'Co-ouderschap kan echt wel werken'

Deze foto bewijst: 'Co-ouderschap kan echt wel werken'

De ouders van de Amerikaanse Maelyn (4) zijn sinds 2013 gescheiden, maar wie denkt dat dat hen ervan weerhoudt om samen hun dochter op te voeden, heeft het mis.

| Marloes van Wijnen

Dat laat het stel duidelijk zien met deze foto.

Lees ook
Britse vrouw is doodongelukkig met huwelijk maar mag niet scheiden

Gezin op nummer één
Vader Ricky en moeder Clara vinden het uiterst belangrijk dat hun dochter opgroeit met haar beide ouders. Allebei hebben zij een nieuwe partner, maar ook dat heeft hen niet tegengehouden om als een ‘normaal gezin’ met elkaar om te gaan.

Niet twee ouders, maar vier
Van verjaardagen tot vakanties: activiteiten die belangrijk zijn voor het gezin, worden dan ook gewoon samen gedaan. Als hun dochter bijvoorbeeld moet voetballen, staat zowel papa als mama langs de kant. Maar dat niet alleen: ook de stiefouders van Maelyn dragen hun steentje bij. En dus heeft Maelyn eigenlijk niet twee ouders, maar vier.

‘Het werkt wél’
De stiefmoeder van Maelyn besloot een foto die van het stel bij de laatste voetbalwedstrijd werd genomen, te delen op Facebook. ‘Ik zal nooit meer geloven dat co-ouderschap niet werkt’, schrijft ze bij de foto. ‘Uit ervaring weet ik namelijk dat het wél kan werken.’ De foto werd zo’n dertigduizend keer geliket en ruim tachtigduizend keer gedeeld.

NIEUWS | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: Facebook | Foto: Facebook

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser