Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Voor iedereen die de zon liever ontwijkt: dit zijn de nieuwkomers op Netflix

Voor iedereen die de zon liever ontwijkt: dit zijn de nieuwkomers op Netflix

Het mag dan wel mooi weer zijn, af en toe een serie, film of documentaire op Netflix kijken moet kunnen. Benieuwd welke nieuwkomers er sinds deze week op de streamingsdienst staan? 

| Maaike van de Graaf

Wij zetten er een paar op een rijtje.

Series op Netflix

Zo is er goed nieuws voor alle fans van de hitserie Suits. Het zesde seizoen is nu te bekijken op Netflix. Inclusief de kersverse hertogin Meghan Markle. Op het bureau van Mike Ross en top-advocaat Harvey Specter gaat het er dit seizoen behoorlijk rommelig aan toe.

Trailer seizoen zes Suits:

En de films

Het vervolg op de populaire films The Da Vinci Code en Angels & DemonsInferno, is vanaf nu te zien op Netflix. Hoogleraar Robert Langdon wordt wakker in Italië met geheugenverlies. Hij probeert met man en macht zijn geheugen terug te halen en de vraag is natuurlijk: lukt dat? Ook Brad Pitt is te zien in een nieuwe film op de streamingdienst. Hij speelt de hoofdrol in de oorlogsfilm Fury. 

De trailer van Inferno:

En zie hier Brad Pitt in Fury:

Ook wat documentaires

En alsof een paar nieuwe films en series al niet genoeg zijn, heeft Netflix ook wat nieuwe documentaires toegevoegd. Vanaf dit weekend kun je de Netflix-original Sugar Rush kijken. Daarin gaan teams de strijd met elkaar om wie de lekkerste en mooiste zoetigheden kan bakken. Een andere spannende documentaire is Lockup: Extend Stay. Daarin zie je hoe het er achter de beruchtste gevangenissen van de wereld aan toe gaat.

De trailer van Sugar Rush:

Lees ook
Niet het kijken waard: dit zijn de slechtste films op Netflix

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

VIDEO'S | NIEUWS | TV

Bron: NU.nl | Foto: ANP foto

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser