Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Stilte voor de storm: tv-serie Dexter krijgt na vijf jaar stilte misschien tóch een vervolg

De hoofdrolspeler uit de populaire tv-serie ‘Dexter’, Michael C. Hall. ziet een nieuw seizoen wel zitten. “Maar dan moet iemand wel een heel goed plot hebben voor een vervolg”.

| Raounak Khaddari


​​De tv-serie stopte vijf jaar geleden (tijdelijk?) na 96 afleveringen.

Lees ook
Moet je zien: 7 x de spannendste, smeuïgste en spectaculairste series van deze maand

Nostalgie

​I​n 2006 was de eerste aflevering van Dexter te zien.​ In de serie verandert forensisch onderzoeker Dexter Morgan buiten z’n werktijden in een seriemoordenaar. Hij zorgt ervoor dat onberechte en vrijgesproken criminelen alsnog de straf krijgen die ze verdienen.

Stilte

Dexter was zo populair dat het de eerste buitenlandse tv-serie werd die te zien was op de Nederlandse Publieke Omroep. Maar na acht seizoenen kwam er een eind aan de hitshow. Hoewel veel kijkers even moesten bijkomen van een leven zónder hun favoriete seriemoordenaar was er gelukkig ook één positief punt dat de gemoederen bezighield: de hoofdrolspeler leeft nog. Genoeg redenen om te blijven hopen op een nieuw seizoen.

Fans

De serie wordt in de tussentijd online door fans ‘in leven’ gehouden. Zo maakte een fan al een poster voor het negende seizoen die zo voor de officiële versie door zou kunnen gaan. En ook op facebookpagina’s van de tv-serie valt nog genoeg te beleven.

Storm

En jawel: na vijf jaar stilte heeft acteur Michael C. Hall, ook wel bekend als Dexter, laten weten open te staan voor een nieuw seizoen. Nu wel snel met een heel goed idee komen. “Dan zou ik dolgraag terugkomen”, liet Hall weten. Sommige media berichtten zelfs al dat makers om de tafel hebben gezeten voor een vervolg.

Voor het zover is kun je met deze video’s alvast even inkomen met vijftig feiten over Dexter:

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: Variety | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser