Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Dennis uit 'Schuldig' in tranen bij 'Pauw': 'Het is hartverwarmend'

Het was gisteravond alweer tijd voor de laatste aflevering van documentaireserie ‘Schuldig’ (HUMAN). Aansluitend schoven de hoofdrolspelers en makers van de serie aan bij ‘Pauw’ (VARA). 

| Kirsten Zijderveld

En daar zien we hoe het dierenvriend Dennis allemaal even teveel wordt.

Lees ook
Kijkers documentaireserie ‘Schuldig’ leven mee met dierenvriend Dennis

Alles voor Ambulia
Kijkers leven volop mee met de hoofdrolspelers uit de serie, waarin we mensen uit de Amsterdamse Vogelbuurt volgen die met schulden kampen. Zo ook Dennis, die zijn dierenwinkel Ambulia zó graag staande houdt dat hij er zelf bijna aan onderdoor gaat. In de laatste aflevering van de serie zien we hoe hij geïnterviewd wordt door Amsterdamse krant De Echo en wat voor mooie reacties Dennis op dat artikel krijgt (zie video hierboven). “Ik had een envelop in de bus liggen, anoniem. Er zat vijftig euro in. Ja, dat is gewoon súper.”

Hartverwarmend
Aan tafel bij Pauw vertelt Dennis dat het sinds de serie iets beter met zijn zaak gaat. Hanneke Groenteman deed eerder in De Wereld Draait Door een oproep om dierenspullen te gaan kopen bij Dennis. Als hij dat fragment terugziet, houdt hij het niet droog. “Het is zo hartverwarmend wat er op dit moment allemaal gebeurt.” Ook als Jeroen Pauw over zijn vader begint, die hem onvoorwaardelijk steunt, branden de tranen opnieuw in Dennis’ ogen. Een gouden vent, als je het ons vraagt.

Bekijk de hele aflevering van Pauw Specials hier. Het fragment begint op minuut 03:25. De laatste aflevering van Schuldig kun je hier terugkijken.

Lees ook
Ramona werd met haar gezin op straat gezet: ‘Mijn huis was m’n trots’

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: VARA/HUMAN | Foto: Still Pauw

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser