nieuws

De rechter bepaalt morgen of Arrold (die te snel op stop drukte) 'Miljoenjacht' mag afmaken

De rechter bepaalt morgen of Arrold (die te snel op stop drukte) 'Miljoenjacht' mag afmaken

Weet je nog dat Arrold van den Hurk in 2013 (naar eigen zeggen) te snel op de stopknop drukte bij ‘Miljoenenjacht’? Er bestaat een kans dat hij het spel alsnog gaat afmaken. 

| Kirsten Zijderveld

Of dat gaat gebeuren, hangt echter af van de uitspraak van de rechter morgen.

Lees ook
Advocaat van Arrold uit ‘Miljoenenjacht’ stelt voor spel af te maken

Stopknop
Zo’n vier jaar geleden drukte banketbakker Arrold te snel op de stopknop bij Miljoenenjacht en nam daarmee het aanbod van 125.000 euro van de bank aan. En dat terwijl er 5 miljoen euro in zijn koffer bleek te zitten. Arrold zei dat hij per ongeluk gedrukt had en wilde doorspelen.

‘Spel had niet mogen stoppen’
Hij heeft na de uitzending een rechtszaak aangespannen tegen Endemol, en zijn advocaat Peter Plasman stelde twee maanden geleden voor het spel alsnog af te maken, onder de voorwaarde dat Arrold de gewonnen 125.000 euro mag houden. Plasman vindt namelijk dat Endemol het spel niet had mogen afbreken na Arrolds blunder.

Koffers opnieuw husselen
Hij zei tegen het AD: “Als schikkingsvoorstel zeggen wij: hij levert die 5 miljoen in en de koffers worden opnieuw gehusseld, maar dan moet Endemol die al gewonnen 125.000 euro inleveren. Het zou toch prachtige tv opleveren als we het spel daarna gewoon afmaken.”

Morgen
Endemol heeft nog niet gereageerd op het voorstel van de advocaat, dus we zijn erg benieuwd wat de rechter morgen bepaalt.

NIEUWS | TV

Bron: AD | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser