Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Laat de voorpret maar beginnen: AVROTROS geeft leader 'Wie is de Mol?' vrij

Laat de voorpret maar beginnen: AVROTROS geeft leader 'Wie is de Mol?' vrij

De nieuwe kandidaten van ‘Wie is de Mol?’ werden eerder al bekendgemaakt. Maar nu is er meer: de leader (het voorfilmpje) van het populaire programma werd vandaag openbaar gemaakt door AVROTROS.

| Helen Vis

We worden alvast lekker gemaakt met deze beelden voor het aankomende seizoen.

Wie is de Mol?

Nog even en het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? begint. Op 5 januari (ja, nog maar een (ruim) maandje) zal de eerste aflevering op de buis verschijnen. De kandidaten van dit seizoen zijn presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials.

Lees ook 
We kunnen stoppen met speculeren: dit zijn de kandidaten van ‘Wie is de Mol?’

De leader

Het programma wordt gepresenteerd door presentator Rik van de Westelaken. Hij is voor de opnames met de kandidaten afgereisd naar Colombia. Maar goed, dat wist je als trouw Wie is de Mol?-fan waarschijnlijk al wel. We houden je niet langer in spanning: dit is dé leader van het nieuwe seizoen van het programma.

View this post on Instagram

Are you ready? ⏳ #widm #wieisdemol #leader #geluidaan

A post shared by Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) on

NIEUWS | TV | LEKKER KIJKEN

Bron: Instagram | Foto: AVROTROS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser