nieuws

De eerste vlog van Linda de Mol is er eindelijk: 'Nu is het genoeg'

We hopen dat je je gisteravond nog even flink te goed hebt gedaan aan chocolade of chips, want het is zover: vandaag zijn we officieel begonnen met lijnen. En Linda de Mol dus ook.

| Tim van Erp

Haar eerste vlog over haar afvalpoging is nu exclusief te zien op LINDA.tv. “Ik wil best de buffel onder de gazelles zijn op tv, maar nu is het genoeg.”

Lees ook
Linda de Mol gaat lijnen: ‘Mijn startgewicht haalt het NOS Journaal, denk ik’

Linda’s eerste vlog
Het duurde even, maar hier is-ie dan: de video waarin Linda bijzonder openhartig uitlegt waarom zij die paar hardnekkige kilo’s kwijt wil. Bekijk de volledige video op LINDA.tv (je moet je wel even aanmelden als je dat nog niet hebt gedaan – wees niet bang, het is gratis).

Geen maat 38
Ook vertelt Linda wat je de komende weken van haar kunt verwachten: nee, niet elke dag een dieetrecept, “want als ik het zo goed zou weten, zou ik wel maat 38 hebben”.

Hoe lijn ik mee?
Dat mag je helemaal zelf weten; we gaan je niks voorschrijven. We laten wekelijks zien wat Linda nou zelf eet op een dag, maar we geven geen dagelijkse voedingstips. Iedereen mag meedoen op zijn eigen manier. Voor Linda is dat het Gezond Verstand-dieet; wat voor jou het beste werkt, mag je natuurlijk zelf weten, maar laten we wel afspreken dat iedereen het op een gezonde manier doet. En natuurlijk interviewen wij ook (di)eetgoeroes en andere deskundigen over hun visie. Blijf LINDA.lijnt daarvoor volgen.

Waar volg ik LINDA.lijnt?
Linda’s vlog verschijnt op LINDA.tv, net als de sportlessen die haar trainer Carlos Lens ons geeft. Alle andere artikelen verschijnen op LINDAnieuws.nl/lindalijnt. Het handigste is om de Facebookpagina van LINDA.lijnt te volgen, niet alleen voor alle updates, maar ook voor reacties en ervaringen van andere lezers. Met elkaar betekent: elkaars triomfen en moeilijke momenten delen en natuurlijk ook gezonde tips uitdragen. Zo kunnen we het lijnen samen net wat leuker maken.

Vervolgvlog
Morgen om 16.00 uur verschijnt deel twee van Linda’s vlog op LINDA.tv. Succes iedereen!

Lees ook
18 x prangende vragen (en de antwoorden daarop) over LINDA.lijnt

Linda de Mol gaat afvallen. En jij kunt met haar meedoen. Meld je hier aan voor LINDA.lijnt en maak kans op een ontbijt op het LINDA.festival (10 & 11 juni). Bekijk Linda’s persoonlijke vlogs op LINDA.tv, like de Facebookpagina van LINDA.lijnt en gebruik #lindalijnt en #houvol op social.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | LINDA DE MOL | LINDA.TV | ALLES OVER LINDA. | LINDA.LIJNT

Bron: LINDA.tv | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser