nieuws

Dave Roelvink heeft spijt van dronken dollemansrit

Dave Roelvink heeft spijt van dronken dollemansrit

Realityster en dj Dave Roelvink (24) heeft spijt van zijn dollemansrit op de A10 afgelopen weekend. Dat heeft zijn management gezegd tegen ‘RTL Boulevard’.

| Elisa Heisen

Zijn eerste reactie (in een inmiddels verwijderde Instagramstory) was dat het allemaal wel meeviel.

Domme actie

Daar komt hij nu op terug. ”Dave heeft enorm veel spijt van hetgeen dat hij heeft gedaan. Hij realiseert zich dat zijn domme en roekeloze actie levensgevaarlijk was en zeer onverantwoord”, laat zijn management weten. Vader Dries Roelvink vroeg zich al eerder af wat zijn zoon bezielde. ”Er is altijd iemand die hem overal heenrijdt. Dit is een hele domme actie.”

Klemgereden

Na zijn optreden op Dutch Valley zaterdag stapte Dave Roelvink in zijn auto. Maar dat dreigde helemaal fout te gaan: met hoge snelheid scheurde hij over de A10, waarbij hij andere weggebruikers in gevaar bracht door te bumperkleven, slingeren en af te snijden. Een motoragent zette de achtervolging in, waarop Dave zijn auto stilzette op de vluchtstrook in de Coentunnel. Dave stapte toch weer in en na een wilde rit werd hij op het Surinameplein klemgereden en tegen de grond gewerkt. Bij de alcoholcontrole bleek Dave 2,5 keer de toegestane hoeveelheid drank op te hebben. De komende tijd zal duidelijk worden welke gevolgen de dollemansrit zal hebben voor de 24-jarige dj.

NIEUWS | BEKEND

Bron: RTL Boulevard | Foto: LINDA.meiden Mick de Lint

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser