nieuws

Coen en Sander zijn van slag: 'Rens Kroes, zien we daar nou jouw borst?'

Coen en Sander zijn van slag: 'Rens Kroes, zien we daar nou jouw borst?'

Voor de nieuwe LINDA.meiden werd foodblogger Rens Kroes van een hele andere kant op de foto gezet. Coen en Sander zijn van slag, en bellen haar in hun radioshow op.

| Marloes van Wijnen

Want uhm… zien ze daar nou haar borst?

Lees ook
Rens Kroes: ‘Afvallen moet geen obsessie worden’

Alles uit de kast
In de nieuwe LINDA.meiden, die vanaf morgen in de winkels ligt, bewijst foodblogger Rens Kroes dat haar zus en topmodel Doutzen niet de enige in de familie is met looks. Om die reden haalde ze alles uit de kast tijdens de shoot met muzikant Lucas Hamming. En dat is bij Coen en Sander niet onopgemerkt gebleven.

‘Van slag’
“We zijn een beetje van slag”, moet het radioduo bekennen. “We kennen haar van haar kookboeken, maar in de nieuwe LINDA.meiden staat ze ook model.” En hoe. “Op een van de foto’s zie ik zelfs jouw borst”, zegt Sander, gevolgd door een verbaasde reactie van Rens. “Oh, echt?! Dat wist ik niet eens.”

Model in de dop?
Bijna verspreidden Coen en Sander het gerucht dat Rens, net als haar zus, ook model zou willen worden, maar daar steekt de Friezin duidelijk een stokje voor. “Nee, absoluut niet. Ik doe dit soort dingen normaal niet. Ik had misschien wel advies moeten vragen aan Doutzen, maar volgens mij zijn de foto’s goed gelukt.”

Uit je comfortzone
Over de shoot zegt Rens: “Ik vond het heel spannend. Ik moest echt uit mijn comfortzone stappen, al was dat ook wel een beetje het doel van de shoot.” Dat is in het begin altijd een beetje ongemakkelijk, moet Rens toegeven, maar wel de beste manier om je te ontwikkelen. “Daar leer je het meeste van.”

NIEUWS | LINDA.MEIDEN MONICA & ANNA

Bron: Coen en Sander Show, Radio 538 | Foto: LINDA.meiden 18, Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser