Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Carnavalskoek van eigen deeg

Carnavalskoek van eigen deeg

Een jaar geleden was er in RTL Boulevard ophef over het blad MARI., gemaakt door carnavalsvereniging Sint Hendrien uit Brabant

.

MARI. leek qua vormgeving sprekend op LINDA.

Officiële brief
De LINDA.-redactie kreeg het blad opgestuurd en kon er wel om lachen. Toch werd er vanuit LINDA. een officiële brief gestuurd met de mededeling dat MARI. bij een eenmalige actie moest blijven, zeker omdat de MARI. in de schappen lag bij de plaatselijke boekhandel. Dit soort brieven zijn nodig om het merk LINDA. te beschermen.

Koekje van eigen deeg
Nu, precies een carnaval later, krijgt LINDA. een brief van de DansMari’s uit Oeteldonk. Of we wel in de gaten hebben dat we hun MARI.-cover hebben nageaapt met ons maartnummer LINDA. Let’s talk about sex?

Het lijkt écht
Want kijk maar eens goed: Linda de Mol eet een aardbei, net zoals het Brabantse model een frikadel eet. Ook staat het woord sex in grote letters op de voorkant, net zoals op de cover van MARI. te lezen is.

Ze zien het door de vingers
De DansMari’s zien het voor deze ene keer door de vingers, maar of we het niet vaker willen doen. Want zo kunnen Oeteldonkers gaan denken dat de makers van MARI. íéts te maken hebben met LINDA.

‘Goed gejat’
Lachen en carnavallen kan je zeker met die dikke DansMari’s uit Oeteldonk. Maar aantrekkelijke covers maken, dat moeten ze maar aan LINDA. overlaten… al dan niet ‘goed gejat’.

Bezoekers lazen ook:

 

NIEUWS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

GenevieveGenevieve

Dan kan eindelijk de strijdbijl worden begraven...misschien een idee om volgend jaar een nummer in Februari uit te brengen geheel in het teken van Carnaval?! ( Is meer dan genoed ocrr te schrijven! ) Waarbij de MARI's meehelpen met het nummer! Zolang ik maar op de achterzijde van het tijdschrift sta...heb ik ook een keer landelijke bekendheid ipv Brabantse bekendheid ;-)

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser