buitenland

Britse vrouw stond vijf uur na bevalling van zoon al op bruiloft zus

Britse vrouw stond vijf uur na bevalling van zoon al op bruiloft zus

De Britse Emily Chell (27) was de avond voor de bruiloft van haar zus nogal overrompeld toen haar vliezen drie weken te vroeg braken. Ze vreesde dat ze de bruiloft niet zou redden. 

| Kirsten Zijderveld

Maar het lukte toch: vijf uur na de bevalling stond ze bij de kerk waar haar zus ging trouwen.

Lees ook
Vrouw vraagt advies over schoonouders bij bevalling en krijgt deze geweldige reacties

Bruiloft zus

“Ik was pas drie weken later uitgerekend, dus het was geheel onverwacht dat m’n vliezen braken”, vertelt Chell aan Metro UK. “Rond middernacht kwam ik aan in het ziekenhuis en toen heb ik gezegd dat ik de volgende dag wel naar de bruiloft van mijn zus wilde.” De doktoren zeiden dat ze het zou halen als er geen complicaties waren en haar zoon voor zeven uur ’s ochtends geboren zou zijn.

‘Prachtig moment’

“Het was een natuurlijke bevalling, Brody kwam om tien over zeven ter wereld. Gelukkig waren er geen complicaties. Ik heb nog even uitgerust en om kwart over elf reden we richting de plek waar mijn zus ging trouwen.” Toen ze daar aankwam moest ze nog snel haar jurk aantrekken. “M’n moeder had Brody toen nog niet eens ontmoet.” Ze kwam tien minuten te laat, maar iedereen had gewacht en begon te juichen toen ze aan kwam lopen. “Het was een prachtig moment.”

En zie hier wat foto’s van de bruiloft: 

Bekijk hier nog meer foto’s van de bruiloft.

SNACKS | BUITENLAND

Bron: Metro UK | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer buitenland

Lees dit ook even

Please update your browser