Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

buitenland

De video liegt er niet om: Beyoncé maakt geweldige comeback op Coachella

Eigenlijk zou Beyoncé vorig jaar al optreden op Coachella, maar dat ging door haar zwangerschap niet door. Vandaag liet ‘Queen B’ zien dat haar optreden het wachten volledig waard was.

| Raounak Khaddari

En de zangeres bracht versterking mee.

Lees ook
Beyoncé en Jay-Z zijn vandaag tien jaar getrouwd: 10 x beelden van hun leven samen

Reünie

De zangeres trakteerde de bezoekers van het Coachella festival in Californië namelijk niet alleen op een geweldig optreden: ze verraste het publiek ook met een kleine reünie. Samen met Kelly Rowland en Michelle Williams, de zangeressen waarmee ‘Queen B’ tot 2005 Destiny’s Child vormde, zong ze een aantal van de oude hits van het trio.

Nog meer

Alsof dat allemaal niet al fijn genoeg was, deelde Beyoncé ook nog eens het podium met man Jay-Z, die voor de gelegenheid kwam rappen én bracht ze ruim honderd muzikanten en dansers mee om er één groot spektakel van te maken. Conclusie: missie geslaagd.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Geschiedenis

Met dit optreden schrijft Beyoncé geschiedenis. Ze is namelijk de eerste zwarte vrouw die als hoofdact op Coachella mocht optreden. En dat liet de zangeres niet onopgemerkt aan d’r voorbijgaan: ze zong het nummer Crazy in Love terwijl ze begeleid werd door een orkest en een dansgroep die alleen bestonden uit zwarte mensen.

Je kunt het hele festival live volgen via onderstaande video:

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: ANP | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer buitenland

Lees dit ook even

Please update your browser