Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Britse presentatrice (40) openhartig over 35 miskramen en de állerlaatste poging

Britse presentatrice (40) openhartig over 35 miskramen en de állerlaatste poging

De Britse presentatrice Alex Kramer heeft in een interview openhartig verteld over haar grootste verdriet: ze kreeg in zeven jaar tijd maar liefst 35 miskramen.

| Martine Findhammer-Schut

Afgelopen april verloor ze een tweeling.

Derde kind

Ondanks dit verlies en de andere niet voltooide zwangerschappen wil ze dolgraag nog een baby, haar derde. “Ik heb twee prachtige kinderen, Isobella van zes en de vierjarige Josh, veel mensen zullen niet begrijpen waarom ik nog zo graag een derde wil als het zo moeilijk gaat. Maar de droom om nog een keer kleine babyhanden vast te houden en kleine babyvoeten te kussen is te sterk. Dat gevoel is sterker dan de rouwgevoelens en de pijn van elke miskraam”, zegt de presentator in Daily Star.

Taboe

Binnenkort ondergaat ze daarom voor de laatste keer een ivf-behandeling. Alex: “Als die niet lukt, moet ik het loslaten. De afgelopen zeven jaar heb ik me vaak een freak gevoeld. Een miskraam is nog steeds taboe en iets dat je meestal verborgen houdt.” En dat is precies de reden waarom ze haar verhaal wil delen. Om vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt een hart onder de riem te steken. “Het maakt niet uit als je niet begrijpt waar iemand doorheen gaat, als je dit nog nooit zelf hebt meegemaakt. Maar wees gewoon vriendelijk. Als vrouwen moeten we meer mededogen hebben voor elkaar.”

Lees ook
Vrouw met krachtige post over miskraam gaat heel Facebook over

NIEUWS | BUITENLAND

Bron: Daily Star | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Ep EndenEp Enden

Probeer eens te kijken of je vitamine B12 niet te laag is. Wordt bijna altijd over het hoofd gezien. Je weet nooit....

Ep EndenEp Enden

Wordt hier wel eens wat mee gedaan eigenlijk? De reacties? Volgens mij een wassen neus.

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser