Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

brekend

Michelle Obama met exclusief interview in LINDA.: 'Bekroning op ons jubileum'

Michelle Obama met exclusief interview in LINDA.: 'Bekroning op ons jubileum'

Morgen verschijnt de autobiografie van voormalig first lady Michelle Obama: ‘Mijn Verhaal’. LINDA. mocht haar als énig medium in Nederland interviewen. En dat is beslist iets om trots op te zijn.

| Tim van Erp

Op 11 oktober ontmoetten onze hoofdredacteur Jildou van der Bijl (foto boven) en journalist Antoinnette Scheulderman Michelle in New York.

Zeventig mededingers

Maar liefst zeventig Nederlandse media dienden een interview-aanvraag in. Uiteindelijk waren wij bij LINDA. de gelukkigen. “Het voorstel dat we hadden opgesteld voor het interview was als een van de weinige in positieve zin opgevallen bij team Obama”, vertelt Jildou. “Binnen 24 uur moesten we toen een uitgebreider plan presenteren, waarin we aantoonden waar LINDA. voor staat en hoeveel we voor elkaar kunnen boksen in weinig tijd.”

Grootste boekendeal ooit

Michelle gaf buiten de VS überhaupt maar vier interviews. Het betreft hier dan ook de grootste boekendeal ooit: volgens de geruchten ontvangt het echtpaar Obama 60 miljoen euro voor hun beider biografie.

‘Kun je naar Amerika vliegen?’

Interviewer Antoinnette Scheulderman (foto hieronder): “Ik lag eind september in een Portugees zwembad toen Jildou belde. Of ik twee weken later tijd had naar Amerika te vliegen voor een bijzonder interview? Ze hield nog veel slagen om de arm, omdat er nog steeds geen definitief ‘ja’ was.”

Michelle Obama en Antoinette Scheulderman, interview LINDA.

Mijlpaal

Die kwam er dus wel. Een mijlpaal, vindt Jildou. “We bestaan vijftien jaar, dat vierden we twee nummers geleden nog. Dat we Michelle mochten spreken en samen met haar zo’n bijzonder nummer konden maken, voelt als een bekroning op dat jubileum. Het is toch bijzonder dat LINDA. inmiddels een kwaliteitsmerk is met zo’n geweldig groot platform dat Michelle zich daarbij thuis voelt. Een mooi cadeau dat ze ons heeft uitgekozen.”

Het interview is te lezen in het decembernummer van LINDA., dat op woensdag 21 november in de winkel ligt. Bij abonnees ligt het een dag eerder in de brievenbus.

Lees ook
Dankzij deze verjaardagsfoto’s van Michelle zijn we spontaan weer verliefd op de Obama’s

Blijf LINDAnieuws volgen, want de komende weken staan wij in het teken van Michelle Mania. Exclusieve interviews, foto’s en veel meer.

NIEUWS | BEKEND | BREKEND | BUITENLAND | ALLES OVER LINDA. | MICHELLE MANIA

Bron: LINDAnieuws | Foto: Chuck Kennedy | Jurk Michelle Obama: Rachel Comey

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Jacqueline van der MeerJacqueline van der Meer

Ik klik door naar Michelle’s Instagram en wát een rare en nare comments hebben bezoekers daar achtergelaten... ????

Meer brekend

Lees dit ook even

Please update your browser