nieuws

Braziliaanse Beliebers vijf maanden in de rij voor de beste plekken

Braziliaanse Beliebers vijf maanden in de rij voor de beste plekken

Afgelopen maand brachten enkele die hard Justin Bieber-fans de nacht door bij het Gelredome in Arnhem voor de beste concertplekken. Maar da’s niks vergeleken met wat Braziliaanse fans voor de popster over hebben.

| Justine Wouterson

Voor Biebers optreden op 29 maart 2017 in Rio de Janeiro slapen een aantal fans namelijk nu al (NU AL!?) voor het stadion.

Lees ook
‘Justin Bieber gaat in Nederland wonen’

Gekkigheid
De Beliebers hopen op die manier de beste plekken te bemachtigen. “We zijn hier voor ons idool”, zei een van de fans tegen de Braziliaanse zender Globo 1. “We zijn hier omdat we van hem houden, daarom doen we zo gek.”

Eat, sleep, rave, belieb
De ongeveer honderd Beliebers wisselen elkaar de komende tijd af. Om de beurt gaan ze studeren, werken en eten, terwijl een ander overnacht in een tentje. ”Ik schrik niet van de ongemakkelijke slaapplek. Ik hou heel veel van Justin. Hij inspireert mij en weet mijn hart te raken.”

Alles voor de Biebster
Vorige maand zetten een heleboel fans ook al hun tentje op om als eerste een kaartje te kunnen kopen voor de show van 29 maart in het Sambadrome-stadion. Dat Braziliaanse Beliebers ver gaan voor hun idool bleek ook al in 2013. Toen kampeerden er twee maanden van tevoren mensen op de stoep van het stadion.

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BEKEND | OPMERKELIJK | LIFESTYLE

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser