Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

‘Boer zoekt Vrouw’: Marnix vindt Janneke niks en Marilyn barst in tranen uit

‘Boer zoekt Vrouw’: Marnix vindt Janneke niks en Marilyn barst in tranen uit

In ‘Boer zoekt Vrouw’ moesten vanavond twee potentiële nieuwe verloofdes het veld ruimen. En dat werd huilen.

| Charlotte Olthoff

En vaste columnist Charlotte Olthoff verkneukelde zich om de toepasselijke taart van Kevin.

Lees ook
Steffi vindt Kleinduimpje in het stro

Marnix vindt Janneke niks
Bertine moet verplicht in roze overall met Marnix schrikdraad spannen. Marnix snapt niet wat zij in hem ziet. Hij zoekt en zoekt naar raakvlakken, maar vindt ze niet, behalve dan dat ze geen pijn doet aan zijn ogen. Volgens Marnix gaan ze spetteren (in bed), maar dat gaat niet lang duren. Terwijl de vrouwen aan de tuintafel bier drinken, probeert Marnix in het weiland zijn hond met de trekker te overrijden. Hij heeft alle vrouwen apart genomen, behalve Janneke. Die maakt zich er niet druk om. Dan gaan ze gevieren de koeien uit de wei halen. “Het is net dweilen, je moet gewoon de goeie kant op vegen”, aldus Marnix. Hij vecht met zijn boom van een stier om indruk te maken op de dames. Als hem gevraagd wordt wat hij van Janneke vindt, komt hij met de volgende gevleugelde uitspraak: “Ik vind haar niet hip, niet geil, niet sexy, niet leuk, maar gewoon niks. En niks is ook iets.” Duidelijk.

Jaap is een enorme opschepper
Jaap probeert zich voor te stellen wat Marilyn over een half jaar in de slaapkamer doet, terwijl Marian in de keuken staat. Jaap vindt dat de vrouwen op zijn gevoel inhakken. Hij vindt het maar intens. Hij voelt iets voor twee vrouwen: “Vlinders wil ik het niet noemen, maar toch wel het woord vlinders.” Onder de struik wordt Marilyn naar huis gestuurd. Ze barst in tranen uit. Petra wil meteen knuffelen, maar Jaap wil wachten tot Marilyn weg is: “Anders is het lullig.” Jaap wenst Marilyn sterkte met haar verlies en valt dan Petra in de borstpartij. Tijdens het eten schept Jaap op dat hij een enorme opschepper is. Marian heeft ook ogen in haar hoofd: ze vindt Petra – niet gemeen bedoeld – een tang, dat merk je aan alles. De strijd is aan. We verheugen ons al op het ogen-uitkrab-spel van volgende week.

Marilyn barst in tranen uit.

De boerderij komt voor het vrouwtje
Wim en zijn vrouwen struinen door de velden met een fles rood. De vrouwen doen hun best, maar Wim is blind voor geflirt. Dan gaan ze gedrieën aardappels loeren op de Selecto. Dat is een soort zwevende rolstoel waar drie mensen tegelijk op kunnen. Boer en buurman Klaas komt even de vrouwtjes bekijken. Ondertussen worden op de achtergrond de vers geplukte distels door een onbekend persoon uit de Selecto gestolen. Klaas laat duidelijk merken dat de boerderij voor het meisje gaat en dat Paula en Marit rekening moeten houden met Wims flexibele werktijden. Boerderij op de eerste plek? Niet als het aan Marit ligt.

Het drietal op de Selecto.

Lees ook
Wat er eerder gebeurde: ‘Marian heeft vegetarische wijn meegenomen’

Steffi laat haar hart spreken na de taart van Kevin
Steffi vindt alle mannen even leuk. Ze vraagt vader Jan om een oordeel te vellen. Jan heeft de langste armen die we ooit hebben gezien. Hij neemt Roel, Kevin en Harrold onder de loep onder het genot van een koffie en overkomende vliegtuigen. Harrold probeert Kevin voor lul te zetten met een verhaal over een gaffel. God mag weten wat dat is en dat weet Kevin dus ook niet. Jan kan Steffi niet helpen kiezen: “Ze zijn allemaal even groot.” Bedankt, pap. Harrold showt een van zijn vele talenten: hij kan hinniken als een paard. Kevin neemt Steffi apart in de stal op een secuur gepositioneerde strobaal. Hij geeft haar een chocoladetaart met de tekst: ‘Kies met je hart’. Steffi laat haar hart spreken: Kevin ligt eruit. Harrold moet een dakdekker laten komen nadat hij een gat in het dak is gesprongen.

De vader van Steffi moet haar helpen kiezen.

Zeno is te lief
Nu de kwekerij vanbinnen brandschoon is, zet Michelle haar hulpjes aan de slag voor de buitenboel. Maarten kan niet met zijn brandslang omgaan. Hij vertelt Michelle dat hij graag met zijn handen werkt. Michelle ratelt over het feit dat ze alles zelf wil doen. Of hij ook even wil noteren dat ze schoppen onder haar kont verdient. Na hard werken wordt er massaal gerust op het gejank van Enya. Heerlijk als een vrouw zó zichzelf durft te zijn. Terwijl de mannen eieren bakken draait zij haar billen nog eens om op de buitenbank. Alle mannen laten aan Yvon weten dat ze willen blijven, maar Zeno wordt op zijn klompen naar huis gestuurd. Hij baalt als een stekker. ‘Was ik te lief?’ Michelle ontkent, maar wij weten wel beter.

Hier ligt Zeno nog nietsvermoedend te rusten op Enya.

Bekijk hier de uitzending van Boer Zoekt Vrouw.

NIEUWS | TV | WIJ KIJKEN BOER ZOEKT VROUW | VROLIJKE VIDEO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser