Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Beëindigde boer Jaap de relatie met Marian? Neen, de (hooi)vork zit anders in de steel

Beëindigde boer Jaap de relatie met Marian? Neen, de (hooi)vork zit anders in de steel

De wereld van zo’n vierenhalf miljoen trouwe ‘Boer Zoekt Vrouw’-kijkers stond even op zijn kop toen Jaap alléén verscheen op de BZV-reünie. ‘Het ontbrak beiden aan verliefdheid’, zei Jaap toen.

| Tim van Rodijnen

Maar wat blijkt nu? Niet Jaap, maar Marian gooide de relatie op de schop.

Heel snel

Dat bekent Jaap tegenover het ADHij geeft toe dat het allemaal gewoon te snel ging. Veel te snel. Zelf twijfelde Jaap of hij wel de juiste had gekozen, maar bij Marian sloegen even later ook de twijfels in. Uiteindelijk wilde de boer het nog wel een kans geven, maar heeft de Almelose boerzoekende vrouw er een punt achter gezet.

Jammer

Marian zei zondagavond op de website van het boerendatingprogramma dat ze het betreurt dat het niets is geworden. ‘Jaap en ik hebben een mooie tijd gehad. Veel beleefd en genoten. In de realiteit blijken we toch geen match te hebben en bleef er niet genoeg over voor een leven lang oud worden samen.’

Lees ook
Kijkers staan met d’n bek vol wanneer Jaap alléén aankomt bij reünie ‘BZV’

Goed nieuws

Is er dan alleen maar slecht nieuws? Nee, natuurlijk niet. Jaap kan namelijk weer de boer op. Dus alle leuke vrijgezelle vrouwen van Nederland maken weer kans. Jaap heeft er ook het volste vertrouwen in, want hij heeft al wat berichten gekregen via Facebook. En wie zaait, zal oogsten.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: AD / BzV | Foto: Still BzV

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser