Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

BN'ers staan al te trappelen: deelnemers 'Dance Dance Dance' bekend

BN'ers staan al te trappelen: deelnemers 'Dance Dance Dance' bekend

De zangeressen Maan en Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer doen mee aan het derde seizoen van het RTL 4-programma ‘Dance Dance Dance’.

| Steve van Velzen

Over een paar dagen beginnen ze met de voorbereidingen van het dansprogramma.

Lees ook
De première van ‘Fifty Shades Darker’: 7 x gemaskerde BN’ers

Duo’s
De deelnemers treden steeds in duo’s op. Roué en Edsilia vormen een koppel, Maan doet het met musicalster Kaj van der Voort. De GTST’ers Toprak Yalçiner en Stijn Fransen zijn ook een dansduo, net als Miss Nederland 2016 Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink. Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen van Shownieuws maken het deelnemersveld compleet.

Respect
Jurylid Timor Steffens heeft wel een waarschuwing in petto voor de deelnemers. “De koppels weten na twee seizoenen Dance Dance Dance wat er van hen wordt verwacht”, zegt hij. “Een enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen.” Hij heeft er respect voor dat ze ondanks het keiharde werk dat wordt gevraagd toch mee willen doen.

Najaar
Chantal Janzen en Jandino Asporaat presenteren de nieuwe reeks van Dance Dance Dance. De eerste show is in het najaar bij RTL 4 te zien.

 

NIEUWS | BEKEND

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser