Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Deze BN'ers gaan met Johnny de Mol op reis voor 'Waar is de Mol?'

Deze BN'ers gaan met Johnny de Mol op reis voor 'Waar is de Mol?'

Humberto Tan, Victor Mids, Ronald Koeman en Ellie Lust zijn de eerste vier – van de acht – BN’ers die komend seizoen te gast zijn in ‘Waar is De Mol?’, het reisprogramma van Johnny de Mol.

| Verena Verhoeven

Voor het eerst mogen de gasten een vriend of vriendin meenemen, zo maakte Shownieuws gisteren bekend.

‘Waar is De Mol?’

Illusionist Victor Mids vertelt aan Shownieuws dat zijn reis met Johnny erg bijzonder was. “Ik moet eerlijk zeggen dat we elkaar nog niet kenden, maar vanaf het allereerste moment hadden we een klik en voelde het bijna alsof we elkaar jaren kenden”, zegt hij. Voor Victor voelde het dan ook alsof hij met een van zijn vrienden een roadtrip mocht maken.

Nieuw jasje

Met Waar is de Mol? maakte Johnny in 2008 zijn presentatiedebuut. Toen hij naar RTL verhuisde, verdween het programma na zeven seizoenen van de buis. Nu Johnny weer terugkeert bij SBS haalt de zender het programma weer van de plank. De andere vier BN’ers die met Johnny gaan reizen, worden later bekend gemaakt.

Het nieuwe seizoen van Waar is De Mol? is vanaf 30 oktober wekelijks te zien om 20:30 uur op SBS6.

Lees ook
Omdat we er niet genoeg van krijgen: zó zag de eerste dans Johnny en Anouk eruit

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: ANP / Shownieuws | Foto: LINDA.123 / Wendelien Daan

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser