blendle tipt

De ballenknijper heeft fans: Speedo Club Amsterdam is een dikke hit

De ballenknijper heeft fans: Speedo Club Amsterdam is een dikke hit

Vijf vrienden begonnen de club als een grapje, maar zijn inmiddels een heuse Instagram-hit geworden. Hun droom: meedoen in een Speedo-reclame.

| Aid Henic

Vandaag tipt Blendle dit artikel uit Het Parool.

Vakantie

Het begon allemaal tijdens een vakantie op Kreta. De heren zochten ‘iets fouts’ om aan te trekken. Dat werden dus Speedos, waar ze vervolgens de rest van de vakantie in rondliepen.

Vrijheid

De vriendengroep ontdekte al vrij snel dat het helemaal niet zo gek is om een Speedo te dragen. Sterker nog, het voelde zelfs bevrijdend. Sietse Bakker (31): “Wie een Speedo draagt is zelfverzekerd, maar ook een beetje kwetsbaar. Je moet je wel bloot durven geven.”

Grote droom

Eenmaal thuis in Nederland richtten ze de Speedo Club Amsterdam op en sinds twee maanden plaatsen de vrienden om de beurt een foto in zwembroek op Instagram. Hun grote droom? In reclames van Speedo spelen. “En dan overal op de wereld foto’s maken in onze Speedo”, aldus Sietse.

Zie hier de jongens in de welbekende Speedo:

Lees het hele artikel op Blendle. (€)

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

Zie hier hoe Martijn BN’ers het hemd van het lijf vraagt. Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | LIFESTYLE | BLENDLE TIPT

Bron: Blendle | Foto: Instagram

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser