Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

blendle tipt

Sonja hoorde na acht maanden vermissing dat haar zoon was vermoord

Sonja hoorde na acht maanden vermissing dat haar zoon was vermoord

Vijf jaar geleden raakte Frank (23), de zoon van Sonja, vermist. Acht maanden later bleek dat hij was vermoord. Haar verdriet is nog altijd immens.

| Kim Einder

Blendle tipt vandaag een interview met haar uit het AD.

Lees ook
Lichaam Anne Faber (25) gevonden in Zeewolde

Even langskomen
Frank (23) was acht maanden vermist voordat rechercheurs met het ergst denkbare nieuws bij Sonja (nu 60) aanklopten. ‘Even daarvoor kreeg ik een telefoontje. “Kunnen we even langskomen?”, was de vraag. Toen wist ik genoeg. Dat hij niet meer leefde.’ Haar zoon bleek vermoord door een bekende.

Overleven
Vijf jaar later is Sonja’s verdriet nog enorm. ‘Een plekje geven? Geloof mij, dat kan niet. Je kunt er niet mee leren leven. Je kunt er niet mee omgaan. Het is vooral overleven.’

Medeleven
Ze leeft mee met de nabestaanden van Anne Faber. ‘Haar ouders gaan door een hel. Hun leven is een achtbaan. Ze willen weten wat hun kind is overkomen. Waarom iemand dit haar in godsnaam heeft aangedaan.’

Lees Sonja’s hele verhaal via Blendle (€).

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

NIEUWS | BLENDLE TIPT

Bron: AD | Foto: ANP Foto

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser