blendle tipt

Sarah (56): 'Mijn zoon sms'te tijdens de geboorte van z'n dochter met zijn nieuwe vriendin'

Sarah (56): 'Mijn zoon sms'te tijdens de geboorte van z'n dochter met zijn nieuwe vriendin'

De zoon van Sarah (56) scheidde van zijn vrouw en ze zag hem daarna niet meer als haar zoon. ‘Ik begon te twijfelen aan m’n eigen moederschap.’

| Arnoud van der Struijk

Blendle tipt het verhaal van Sarah uit De Standaard.

Lees ook
Volgens deze vreemdgaande vrouw telt online flirten ook als affaire

Geen gelukkige familie
Sarah had het bijzonder moeilijk met de scheiding van haar zoon. “Depressief ben ik er niet van geworden, maar het is wel een turbulente tijd geweest die me diep heeft geraakt.” Tegenover sociale contacten schaamde ze zich. “Je kunt geen happy family-verhaal meer vertellen over je gezin,” aldus Sarah.

Egoïstische man 
Het ging zelfs zo ver dat ze hem niet meer zag als haar zoon, “maar als de zoveelste egoïstische man”. Dat hij met zijn nieuwe vriendin aan het sms’en was tijdens de geboorte van zijn dochter, was de druppel die de emmer deed overlopen. “Ik werd heel boos.”

Geen contact
Sarah heeft haar zoon maandenlang niet meer willen zien. “De eerste keer dat ik hem samen zijn nieuwe vriendin tegenkwam, had zij het lef mij de hand te willen schudden. Ik heb de andere kant op gekeken. Maar uiteindelijk ben ik geplooid. Ik moest wel, want anders zou ik mijn kleinkind ­verliezen voor de rest van mijn ­dagen. En misschien ook mijn ­andere zoon, want die had wel begrip voor zijn broer.”

Nieuwe wending
“Ik moest dit met mezelf uitklaren, een beetje zoals tijdens mijn eigen scheiding, want ook daarbij vonden de zonen dat ze niets met mijn probleem te maken hadden. Het nieuwe stel bleef vastbesloten, en dus moest ik mijn gevoelens wegcijferen en mijn mening herzien. Ik moest me aanpassen om de nieuwe wending een kans te geven.’

Lees het hele stuk uit De Standaard via Blendle (€).

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

NIEUWS | LIFESTYLE | BLENDLE TIPT

Bron: De Standaard | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser