Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

blendle tipt

Moeder vermiste Sabrina (30) doet haar verhaal: 'Ze verdient het niet om in een greppel te liggen'

Moeder vermiste Sabrina (30) doet haar verhaal: 'Ze verdient het niet om in een greppel te liggen'

Sabrina Oosterbeek (30) verdween in maart 2017 spoorloos en lijkt het slachtoffer van een vermoedelijke seriemoordenaar. Moeder Marion wil haar een waardige rustplaats geven en vertelt daarom haar verhaal in ‘Het Parool’.

| Verena Verhoeven

Sabrina had een borderline persoonlijkheidsstoornis en was al een hele tijd drugsverslaafd toen ze verdween.

Drugsverslaafd

Moeder Marion beschrijft de moeilijke jeugd van Sabrina en hoe ze op haar zestiende begon met blowen. Marion probeerde haar later te laten afkicken. “Dan zette ik haar af bij de voordeur van een kliniek en was ze via de achterdeur alweer vertrokken terwijl ik nog stond uit te laden. De man die haar zou rondleiden, kwam alleen terug.”

Vermissing

In de nacht van 7 op 8 maart 2017 ging Sabrina naar drugsdealer Sjonny W. (46), die erkent dat hij die nacht seks met haar had. Daarna is Sabrina niet meer gezien, maar W. ontkent haar te hebben omgebracht. Marion kende Sjonny W. “Ik heb Sabrina wel naar hem gebracht als ze drugs moest halen. Dat vond ik afschuwelijk, maar godzijdank heb ik haar nooit in de steek gelaten. Godzijdank heeft ze míj ook nooit in de steek gelaten.” W. is in juni 2017 gearresteerd en is niet alleen aangeklaagd voor het ombrengen van Sabrina Oosterbeek, maar ook voor het doden van Mirela Mos en Monique Roossien.

Lees ook
Duikers te water in onderzoek vermiste Sabrina Oosterbeek (30)

Sabrina Oosterbeek

De politie heeft het gebied rond de Gaasperplas in Amsterdam uitgekamd, maar Sabrina is nog steeds niet gevonden. Marion deelt haar verhaal in de hoop dat iemand zich meldt die iets heeft gezien. “Ze verdient het niet ergens in een greppel of plas te liggen. Ik hoop zó dat mensen begrijpen dat Sabrina ziek was en slachtoffer is geworden van haar manier van leven.”

Lees het hele verhaal van Marion en Sabrina in Het Parool via Blendle (€).

Informatie over deze zaak? Meldt het bij de politie.

Lees ook
Verdachte vermissing Sabrina Oosterbeek heeft mogelijk derde moord gepleegd

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

NIEUWS | BLENDLE TIPT | VERMIST

Bron: Het Parool | Foto: Politie.nl

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Lees dit ook even

Please update your browser