Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

blendle tipt

Renates zoontje is gewetenloos: 'Op zijn achtste probeerde hij zijn broertje te wurgen'

Renates zoontje is gewetenloos: 'Op zijn achtste probeerde hij zijn broertje te wurgen'

Wat doe je als je kind wreed is tegen dieren en je andere kind aanvalt? Renate probeert om te gaan met een zoontje zonder geweten. 

| Laura van der Molen

Dit heftige stuk van Grazia is volgens Blendle vorig jaar het meest gelezen. Dus wilden we je het verhaal niet onthouden.

Lees ook
Waarom de ophef over genetisch gemanipuleerde mensen niet nieuw is

Wreed

De geboorte van Renates zoontje verliep niet helemaal vlekkeloos en al gauw bleek hij niet zo te zijn als anderen. Thomas liep achter met praten en werd steeds dwingender. “Als hij aandacht wilde, dan wilde hij het nú.” Hij werd wreed tegen dieren en Renate zag hoe hij “de hond een schop onder zijn buik verkocht”.

Michael P.

Ook liep het uit de hand tussen Thomas en zijn broertje, toen Renate haar zoon aantrof terwijl hij zijn broertje wurgde. “Mijn ene kind liep paars aan door toedoen van mijn andere kind.” Inmiddels is Thomas dertien en gaat hij de puberteit in. Die hormonen kunnen hem gevaarlijker maken. Renate: “Als ik berichten lees over zo’n Michael P., die verdacht wordt van moord en verkrachting, staan mijn nekharen overeind. Thomas wordt ook zo iemand, vrees ik.”

Wil je weten hoe Thomas begon met zijn gewetenloze gedrag, hoe het daarna volledig escaleerde en hoe zijn moeder hier mee omgaat? Lees het hele artikel via Blendle (€)

Lees ook
Hoe onze koopdrang het milieu vervuilt: ‘Elke seconde een lading kleding op de afvalberg’

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

NIEUWS | KINDEREN | MEEPRATEN | BLENDLE TIPT

Bron: Grazia | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Lees dit ook even

Please update your browser