blendle tipt

Ongemakkelijk of gouden vondst? Met duizenden tegelijk relatietherapie in de Ziggo Dome

Ongemakkelijk of gouden vondst? Met duizenden tegelijk relatietherapie in de Ziggo Dome

Een afgeladen Ziggo Dome met 5000 hoopvolle gezichten die dromen van een ‘superrelatie’: journalist Jette Pellemans was voor ‘Het Parool’ bij de grootste relatietherapiesessie van Nederland. 

| Ashley Doogan

En daar kwamen nogal wat ‘hugs’, dansjes, maar vooral veel openheid aan te pas.

Open over blowjobs

“Een blowjob zorgt voor een héle grote storting op de emotionele bankrekening van Arno”, zegt coach David tegen Marjan. Een intieme opmerking die in een privésetting misschien al behoorlijk ongemakkelijk kan voelen. Tijdens het ‘Superrelatieweekend’ deel je deze informatie ook nog eens met duizenden (rooie) oren.

Baarmoedergevoel

Ongemakkelijk of niet, de hamvraag blijft: werkt het ook? “Het is niet moeilijk om zo’n zelfhulpweekend belachelijk te maken, zeker als je in een meditatiesessie terug moet naar het ‘warme en behaaglijke gevoel van de baarmoeder’, terwijl op de achtergrond de klankschalen klinken. Maar het valt niet te ontkennen dat dit veel kan betekenen voor mensen en hun relatie”, schrijft Pellemans in Het Parool.

Wat het voor de relatie van Arno, Marjan en de 4998 andere hoopvollen heeft betekend kan je hier verder lezen via Blendle.

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

Lesje geluk voor LINDA.lezeressen

Uitgelezen? Mooi, dan is het tijd voor actie. Het ‘Superrelatieweekend’ komt uit de koker van het 365 Dagen Succesvol-platform, opgericht door lifecoaches Arjan Vergeer en David de Kock. En laten zij nou toevallig langskomen voor een workshop ‘gelukkig zijn’ op het LINDA.festival. Heb jij je festivaltickets al binnen?

Lees ook
Waar kun je geluk vinden? 5x vragen (en antwoorden van een kenner) over geluk

NIEUWS | LIFESTYLE | LINDA.FESTIVAL | BLENDLE TIPT | KRANTENTIP

Bron: Het Parool | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Toos TToos T

Je kan het artikel ook (kosteloos) lezen op https://www.topics.nl/het-superrelatieweekend-belooft-je-leven-te-veranderen-apn4604262parool/48496bea18eb7c9c6f3fca4f425239a3e869ca737bfb5e2444192b164e5b0638/?context=playlist%2Fm-onze-verslaggever-duikt-het-land-in-bdbd09%2F

Meer blendle tipt

Lees dit ook even

Please update your browser