blendle tipt

Reconstructie van 'wraakvader' die man opspoorde die zijn dochter lastigviel

Reconstructie van 'wraakvader' die man opspoorde die zijn dochter lastigviel

Mario Haazen deed wat de politie niet voor elkaar kreeg: de man die zijn dochter lastigviel opsporen. Eenmaal tegenover hem, kon Mario zich niet beheersen.

| Ties Joosten

Blendle tipt vandaag een verhaal uit Eindhovens Dagblad over een vader die het heft in eigen handen nam.

Lees ook
Familiedrama in Dishoek: man vermoordde vrouw en pleegde daarna zelfmoord

Wraakvader
In deze bijzondere reconstructie uit Eindhovens Dagblad volgen we ‘wraakvader’ Mario Haazen. Die raakte geobsedeerd door de ex-tbs’er die zijn dochter lastigviel, en sloeg hem in elkaar. Nu wordt hij verdacht van poging tot moord.

Dovemansoren
Mario komt langzaam maar zeker steeds meer over het internetvriendje van zijn veertienjarige dochter te weten. Hij probeert regelmatig de politie erbij te betrekken, maar die geeft de zaak in zijn ogen te weinig prioriteit. Wel wordt vader Mario gewaarschuwd niet voor eigen rechter te gaan spelen, wat uiteindelijk aan dovemansoren blijkt gericht.

Klopjacht
Want de klopjacht van de vader op de ex-tbs’er komt tot ontploffing als ze tegenover elkaar komen te staan op een parkeerterrein in Eindhoven. Daar belt Mario nog eenmaal met de politie, om 12:45 uur. “Als jullie hier niet binnen vijf minuten zijn, dan los ik het zelf op.” Tien minuten later is het kwaad geschied, en wordt de vijand van de vader aangetroffen met hoofdletsel, snijwonden en een dubbele armbreuk. “Hadden jullie maar moeten komen,” bijt de vader de betrokken zedenrechercheurs toe.

Wil je het gehele artikel lezen met de uitgebreide reconstructie? Lees dan verder via Blendle (€).

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

NIEUWS | BLENDLE TIPT

Bron: Eindhovens Dagblad via Blendle | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Meest gelezen

Meer blendle tipt

Lees dit ook even

Meer blendle tipt

Please update your browser