Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

blendle tipt

Rebecca is het kind van haar moeders verkrachter: 'Ik hoor niet te bestaan'

Rebecca is het kind van haar moeders verkrachter: 'Ik hoor niet te bestaan'

Rebecca voelde altijd al dat haar moeder haar minder liefde kon geven dan haar halfbroer en -zus. Nu weet ze waarom: ze is het product van haar moeders verkrachting. 

| Ashley Doogan

Journalist Vivienne Groenewoud interviewde Rebecca (26) over haar verschrikkelijke geheim voor Viva.

Geen mooie hereniging

Toen Rebecca’s moeder haar vier jaar geleden ‘eindelijk’ wat meer wilde vertellen over haar vader, hoopte ze dat dat zou leiden tot een ‘DNA Onbekend’-achtige hereniging met hem. Niets kon haar voorbereiden op het antwoord wat ze van haar moeder zou krijgen. “Ik heb het gevoel alsof er altijd een schaduw boven mijn leven heeft gehangen. Nu weet ik wat dat was: het gevoel dat ik nooit had moeten bestaan.”

‘Ik voel me vies’

“Hoewel ik mijn biologische vader, of verwekker – zoals ik het liever noem – nooit heb gekend en hem ook niet wil kennen, heb ik voor vijftig procent zijn genen. Daardoor voel ik me vies. Besmeurd. Alsof ik mijn leven lang mijn best moet doen. Perfect moet zijn. Om te compenseren voor de manier waarop ik ben verwekt.” Ook vertelt ze over haar hang naar bevestiging en liefde, die ze momenteel zoekt in kortstondige relaties en one night stands. Wil je weten hoe Rebecca’s leven (en de band met haar moeder) er nu uitziet? Lees dan het volledige verhaal van Viva op Blendle (€)

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

Lees ook

Schoonvader Pippa Middleton opgepakt voor verkrachting minderjarige

NIEUWS | INTERVIEW | BLENDLE TIPT

Bron: Viva | Foto: Getty

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Lees dit ook even

Please update your browser