blendle tipt

Een baby krijgen zonder dat je weet dat je zwanger bent: het overkwam Julia (22)

Een baby krijgen zonder dat je weet dat je zwanger bent: het overkwam Julia (22)

Ondanks dat Julia flink was aangekomen en haar broeken niet meer dicht konden, had ze geen idee dat ze zwanger was, en haar hevige buikpijn weeën waren. De baby werd geboren in haar toilet. 

| Stijn de Vries

“Ik schrok me rot. Wat was dít?!”

Lees ook
Tessa wist pas bij de bevalling dat ze zwanger was: ‘Ik voelde ineens een hoofdje tussen mijn benen’

Buikpijn

De bewuste avond leek perfect. Na een bord pasta ging ze met vriendinnen naar haar studentenvereniging. Daar kreeg ze ineens flinke buikpijn. Ze besloot weg te gaan en in bed te kruipen. “Op geen enkele zij lag ik lekker en ik hoopte maar dat de buikpijn zou zakken. Tussendoor moest ik steeds naar de wc. Er kwam echt niets meer uit. Toch bleef dat drukkende gevoel in mijn onderbuik. Ik besloot weer op de wc te gaan zitten. Opeens was er bloed. Vocht en bloed. Ik schrok me rot. Wat was dít?!”

Bevalling

Julia geloofde het niet. Op het toilet googelde ze haar symptomen. “Toen ik allemaal zoekresultaten kreeg met dat het misschien wel weeën waren, scrolde ik snel door. No way dat ik zwanger was.” Maar nu voelde het toch alsof er iets uit haar kwam. Julia kon niets anders dan heel hard persen. “Mijn adem stokte… Het was rond en glibberig. En het lag nu in de wc.”

Benieuwd naar hoe dit verhaal af is gelopen? Je leest het hier via Blendle (€). 

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

SNACKS | LIFESTYLE | BLENDLE TIPT

Bron: LINDA.meiden Zomerboek | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Lees dit ook even

Please update your browser