Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

blendle tipt

Donald Trump drinkt 12 cola's per dag (en andere feiten die je nog niet van hem kende)

Donald Trump drinkt 12 cola's per dag (en andere feiten die je nog niet van hem kende)

Deze week verschijnt de Nederlandse versie van het boek ‘Fear’, dat gaat over Donald Trump. Het Belgische weekblad ‘Humo’ verzamelde de meest grappige, maar ook schrijnende feiten uit het boek. 

| Jorieke van Noorloos

Wist je bijvoorbeeld dat de president zijn biefstuk het liefst kneíterhard gebakken ziet?

Verslaafd aan fastfood

En dat Trump een groot liefhebber van junkfood is, vooral van McDonald’s. Zijn vaste bestelling daar bestaat uit twee Big Macs, twee Filet-O-Fish-burgers en een chocolademilkshake. Als hij zin heeft in fastfood, moet hij het ook heel snel hebben, schrijft Humo. Voormalig medewerker Corey Lewandowski zegt daarover: ‘We moesten hem op elk moment snel een verse burger kunnen leveren.’

Bedgeheimen

Trump en Melania slapen niet in één bed. Volgens Fire and Fury, een schandaalboek over de president, zit Trump regelmatig al om half zeven ’s avonds in bed met een cheeseburger, met de drie televisies in zijn slaapkamer op een nieuwszender  – de president kijkt drie tot acht uur per dag televisie – en zit hij druk te bellen met een klein kringetje goeie vrienden.

Wil je meer weten over Trumps gekke gewoontes? Lees dan het volledige stuk in Humo (€)

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

Lees ook
Trump maakt opmerkelijk gebaar op weg naar 9/11-herdenking en zorgt voor ophef

NIEUWS | BUITENLAND | BLENDLE TIPT

Bron: Humo | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Lees dit ook even

Please update your browser