Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

blendle tipt

Deze vader deelt het ongeluk van zijn dochter op Facebook zonder haar goedkeuring

Deze vader deelt het ongeluk van zijn dochter op Facebook zonder haar goedkeuring

Advocaat Werner Trooster stort zijn hart uit op Facebook terwijl zijn dochter in coma ligt. Na een aantal weken komt ze bij en is ze tótaal niet blij met zijn aanpak. 

| Isabel Ockers

Blendle tipt vandaag een intrigerend verhaal uit de Volkskrant over de dilemma’s rondom het publiekelijk verwerken van je verdriet.

Lees ook
Waarom supermarkten moeten stoppen met de eetrijp-stickers op avocado

Steun
Voor de advocaat en zijn vrouw zakt de grond onder hun voeten weg als de politie voor de deur staat: hun dochter Bente heeft een ernstig ongeluk gehad en ligt in coma. Waar Werner op professioneel gebied veel waarde hecht aan privacy, besluit hij nu een dagboek bij te houden op Facebook. Zo blijven alle vrienden en bekenden op de hoogte van hoe het met Bente gaat en kan hij steun vinden.

 

Confronterend
Werner heeft er ontzettend veel aan. Als zijn dochter na een aantal weken bijkomt en op den duur ontdekt dat hij dit dagboek over haar bijhoudt, is ze er alleen een stuk minder blij mee. Ze ontvolgt hem, en later vindt ze dat hij er helemaal mee op moet houden. Het is té confronterend.

Lees het hele stuk via Blende (€)

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

NIEUWS | BLENDLE TIPT

Bron: de Volkskrant via Blendle | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Lees dit ook even

Please update your browser