blendle tipt

De man van Astrid (44) overleed op vakantie: 'Ik zag hem in elkaar zakken'

De man van Astrid (44) overleed op vakantie: 'Ik zag hem in elkaar zakken'

Een vrolijke reis naar Spanje eindigde voor Astrid en haar drie kinderen in een regelrechte nachtmerrie. ‘Ik zag hem in elkaar zakken op het terras’.

| Kim Einder

Blendle tipt vandaag dit reallifeverhaal uit Libelle.

Lees ook
Simone Kleinsma vertelt voor het eerst over haar verdriet na het plotselinge overlijden van haar man

Op de grond
‘Terwijl ik ‘s ochtends met de kinderen in de weer was, liep Robert-Jan het terras op’, blikt Astrid terug. Hij zou daar iets tegen de vele mieren doen, maar ineens hoorde ze een schreeuw. ‘Ik rende naar buiten en zag Robert-Jan ineens op de grond vallen. Het eerste wat in me opkwam was: hij moet in de stabiele zijligging!’

Ambulance
Toen ze had gezorgd dat de conciërge een ambulance belde, bleef Astrid heen en weer rennen tussen haar man en de kinderen. ‘Robert-Jan keek me steeds aan met een vreemde blik. Binnen vijf minuten, langer kan het niet geweest zijn, werd hij blauw en begon hij koud aan te voelen.’

Overleden
Niet veel later is Robert-Jan overleden. Oorzaak: een hartstilstand. Toch is Astrid die middag meteen met de kinderen gaan zwemmen. .De gedachte: ik moet iets leuks met ze doen, ik moet er voor ze zijn, was op dat moment sterker dan al het andere’.

Lees het hele verhaal op Blendle (€).

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

SNACKS | BLENDLE TIPT

Bron: Blendle | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer blendle tipt

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser