Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Bizar: Volwassen baby's in 5Extreem

Volwassenen die zich als baby kleden en gedragen: een bizarre hobby die gisteren werd uitgelicht in een uitzending van 5Extreem. Presentator Ewout Genemans bezocht met de 43-jarige Nederlandse man ‘baby Sabrina’ een Adult Baby Crèche in Liverpool. 

| Justine Wouterson

Baby Sabrina, zoals de fetisjist zichzelf noemt om niet herkend te worden, benaderde 5Extreem zelf. Hij hoopt op deze manier meer begrip te krijgen voor mensen zoals hij.

Luier om en alles laten lopen
De grote kleine Sabrina begon op zijn dertiende al met zijn opmerkelijke hobby en denkt dat zijn voorliefde voor luiers voortkomt uit het feit dat hij te weinig moederliefde heeft gehad. Het baby zijn en verzorgd worden geeft hem een ‘veilig gevoel’. Zo draagt hij iedere dag een luier (dan kan me niks gebeuren) en laat, net als een éénjarige, alles lekker lopen. Als je hebt geplast, ben je echt nat. Dat vind ik een prettig gevoel.

Borstvoeding en uit wandelen in de kinderwagen
Voor 350 euro kunnen volwassen baby’s een nachtje in de crèche logeren in een uit de kluiten gewassen, roze ledikant. Daar worden ze verzorgd door een ‘moeder’ die hun luiers verschoont, hen de fles (en desgewenst ‘de borst’) geeft, in bad stopt en in een kinderwagen meeneemt voor een wandeling. Omdat zo’n crèche voor volwassenen niet in Nederland bestaat, boekt Baby Sabrina een nacht in de opvang in Liverpool.

Moeder Maxime vertroetelt de ‘kinderen’
Ook hij geeft zich daar volledig over aan moeder Maxime. Bedolven onder de knuffels, al sabbelend op een speen, spendeert hij de nacht in de babykamer en laat zich volledig vertroetelen. Wel laat hij de borstvoeding aan hem voorbij gaan, dat gaat hem net iets te ver.

Tien baby’s per week
De volgende dag ‘speelt’ hij met andere crèche-baby’s waarvan sommigen wel vier keer per week in de crèche te vinden zijn. Ze kruipen en spelen met babyspeeltjes. De crèche, die te vinden is in een lege ‘spookwijk’ in de Britse stad, krijgt wekelijks zo’n tien baby’s over de vloer.

Op z’n zachtst gezegd een opmerkelijke uitzending dus, waarin we van de ene in de andere verbazing vielen. Kijk hier de uitzending van 5Extreem terug.

VIDEO'S | NIEUWS | OPMERKELIJK | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL5 | Foto: Screenshot uitzending

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

AndreAndre

Waarom veroordelen wij elkaar zo in ons leven, laat die man nou gewoon zijn gang gaan.Doet er niemand mee kwaad, het is een verslaving, drugsroken is ook een verslaving.Hij doet er niemand kwaat mee, draagt zijn luiers nou en.Hoop dat mensen wat meer respect voor elkaar hebben en mekaar niet gelijk veroordelen.

Fabiola Fabiola

Ook ik ben een adult baby.En ja ik vind het heel goed wat baby tsarina heeft gedaan.Bijna alle ALs hebben geen kwaad in de zin ermee.Het is alleen zo jammer dat anderen zo kort zichtig zijn.Het word vaak vergeleken met kinderporno wat al helemaal nier voorkomt. Mensen reageren vaak raar als ze er van horen.Ik heb een partner die mij er gewoon bij helpt.Maar ook anderen uitnodigt om langs te komen.Het is een fetish, dat net als anderen verslavingen, gewoon nodig is in het leven.Roken is dodelijk maar een adult baby of welke vorm van een fetish 99.9% niet

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser