Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Nog even over Beyoncé's 'Vogue'-issue: 'B' vertelt over zwangerschap en lichaam in eerlijk interview

Nog even over Beyoncé's 'Vogue'-issue: 'B' vertelt over zwangerschap en lichaam in eerlijk interview

Het kan niemand ontgaan zijn dat Beyoncé met twee covers en een grote fotoreportage in hét septembernummer van de Amerikaanse ‘Vogue’ staat. Daar hoort natuurlijk ook een interview bij.

| Yara Mureau

In dat interview vertelt ze openhartig over haar moeilijke bevalling en het accepteren van haar ‘nieuwe lichaam’.

Interview in ‘Vogue’

In het septembernummer van Vogue vertelt Beyoncé over haar relatie met Jay-Z, maar ook over haar tweede zwangerschap van tweeling Rumi en Sir. Ze liep daarbij een zwangerschapsvergiftiging op en moest een spoedkeizersnede ondergaan. “Mijn gezondheid en die van mijn kinderen waren in gevaar. We lagen weken op de IC.”

Beyoncé heeft óók een mommy pouch

Na deze heftige bevalling, leerde Bey tevreden te zijn met haar ‘nieuwe lichaam’. “Tijdens mijn herstel was ik lief voor mezelf en ik omarmde dat ik voller was. Ik heb aanvaard hoe mijn lichaam is. Ook vandaag zijn mijn armen, schouders, boezem en dijen voller dan voor mijn zwangerschap”, vertelt ze aan het tijdschrift. “Ik heb een mommy pouch, en ik hoef dat niet per se kwijt te raken. Ik vind dit echt.”

Natuurlijke schoonheid

Ook vertelt ze over de bewuste keuze om haar uiterlijk te tonen zoals het is, tijdens de shoot. “Ik denk dat het belangrijk is voor vrouwen en mannen om hun natuurlijke schoonheid te ontdekken. Daarom heb ik de pruiken en haarextensions weggelaten voor de shoot, en heb ik ervoor gekozen om maar een beetje make-up te gebruiken.” Mooie woorden van Queen B.

Nog even om je geheugen op te frissen, dit zijn de foto’s:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Lees ook
Waarom Beyoncés ‘Vogue’-cover én de keuze voor de fotograaf historisch belangrijk zijn

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | LIFESTYLE

Bron: Vogue | Foto: Getty

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser