Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Waylon steunt ‘zijn meisje’ Bibi met liefdevolle Instagrampost na heftig nieuws

Waylon steunt ‘zijn meisje’ Bibi met liefdevolle Instagrampost na heftig nieuws

Vlogger Bibi Breijman maakte gisteren bekend dat ze kampt met een zware burn-out. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van vriend Waylon.

| Raounak Khaddari

Bibi Breijman laat op YouTube weten dat ze voorlopig een stap terug doet.

Lees ook
Bibi en Waylon hebben een héél vrolijk kerstfeest samen

‘Het gaat even niet meer’
In de vlog die de vriendin van Waylon gister online zette, vertelt Breijman aangedaan dat ze naar de dokter is geweest omdat het niet goed met haar gaat. “Ik ben volledig de weg kwijt. Als ik voor de deur sta met mijn sleutelbos weet ik gewoon niet meer welke sleutel er in mijn sleutelgast past.”

Paniekaanval
“En als ik ga afrekenen bij de kassa krijg ik een paniekaanval omdat ik denk dat ik mijn portemonnee niet bij me heb, terwijl ik hem gewoon in mijn handen heb”, vertelt ze verder terwijl ze haar tranen probeert te bedwingen.

Burn-out
Volgens Bibi heeft ze haar burn-out te wijten aan het feit dat ze zoveel heeft gewerkt de afgelopen jaren. “Ik ben altijd maar doorgegaan. Ik was bang dat ik anders mijn huis niet meer zou kunnen betalen”.

Liefde
Op Instagram ‘schreeuwde’ Waylon daarop zijn liefde voor zijn ‘lieve meisje’ van de daken. Want “liefde is het van de daken schreeuwen en dit is mijn dak”, reageert hij onder de foto.

Heftig jaar
Volgens de zanger was het afgelopen jaar heftig voor zijn vriendin. “Waar het voor de buitenwereld lijkt alsof het je/ons allemaal voor de wind gaat, is ook dat iets wat niemand weet behalve wij.” Gelukkig kan de vermoeide Bibi rekenen op vriendlief: “Ik sta naast voor en achter je”.

Lief meisje van me… Ik weet hoe verschrikkelijk je je voelt en dat je het idee hebt dat alles wat je hebt opgebouwd de afgelopen jaren in duigen valt als je er tijdelijk afstand van neemt. Niets is minder waar en als je doorgaat zoals je dat deed zal juist jij in duigen vallen en zal het jaren duren voor je jezelf weer hebt opgebouwd… Het afgelopen jaar was heftig voor je en heeft je leven een bizarre wending genomen. Waar het voor de buitenwereld lijkt alsof het je/ons allemaal maar voor de wind gaat is ook dat iets wat niemand weet behalve wij. Weet dat ik er voor je ben met alles wat ik heb en kan zijn! Ik ben zo gelukkig dat jij in m’n leven bent gekomen… Jij maakt de liefde weer de moeite waard! Jij bent de meest onwaarschijnlijke maar meest bijzondere verrassing van de afgelopen jaren… Je hebt me al m’n zintuigen weer teruggegeven! Ik sta naast, voor en achter je… Ik hou van je… Ik hoop voor heel lang ❤️?❤️ En nu je dromen achterna met heel je hart en ziel!! Laat ze maar lullen;) “The world can wait my love”

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

In deze video vertelt de aangeslagen vlogger dat het even niet meer gaat:

NIEUWS | BEKEND

Bron: YouTube/Instagram | Foto: ANP Foto

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser