bekend

Sylvia Geersen is verliefd: 'Na een rotperiode is dit het lichtpuntje in mijn leven'

Sylvia Geersen is verliefd: 'Na een rotperiode is dit het lichtpuntje in mijn leven'

Model Sylvia Geersen (32) is verliefd. Gisteren plaatste het model op Instagram een story van haar nieuwe vriend, en vandaag bevestigt ze haar relatie.

| Yara Mureau

“Ik ben nu al een tijdje samen met Robin en we zijn verliefd”, laat ze aan RTL Boulevard weten.

‘Ik straal weer’

Sylvia en haar vriend Robin Pijls – die ook model is – zijn bijna drie maanden samen. “Het is wel gewoon serieus. Ik ben helemaal dol op hem en word helemaal gelukkig van hem. Ik straal weer.”

Rotperiode

Eerder dit jaar had het model erg veel last van haar stalkende ex. Het ging zo ver dat hij een video van hun ongeboren kindje online zette. Hij viel haar al enige tijd lastig via onder meer social media. “Hij blijft me maar stalken en foto’s posten van mij. Ik kom er niet meer vanaf. Ik word knettergek“, vertelde ze in mei aan RTL Boulevard. In de uitzending zagen we onder andere een filmpje waarin haar ex-man met een mes over straat loopt en zegt: ‘Wil je dat ik dit gebruik om die man te vermoorden met wie je praat?’ Sylvia laat dan ook weten nu erg blij te zijn. “Na een rotperiode is dit weer een lichtpuntje in mijn leven.”

En dit is ‘m dan:

Opening @olvis_ With this @robinpijls ✨💫 #swipeleft⬅️

A post shared by Sylvia Geersen✨ (@sylviageersen) on

Lees ook
John van den Heuvel helpt Sylvia Geersen met stalkende ex-man: ‘We zijn er volop mee bezig’

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

SNACKS | TV | BEKEND

Bron: RTL Boulevard | Foto: LINDA.110 Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser