Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Huh, is Rogier uit ‘Gordon gaat trouwen’ nu samen met déze zanger?

Huh, is Rogier uit ‘Gordon gaat trouwen’ nu samen met déze zanger?

Vorig jaar besloot Gordon – wat waren we teleurgesteld – niet met Rogier in het huwelijksbootje te stappen in ‘Gordon gaat trouwen’. Nu lijkt hij het gezellig te hebben met een andere zanger.

| Justine Wouterson

Op meerdere vakantiefoto’s op Instagram spotten we hem met niemand minder dan… Gordons concullega Gerard Joling.

‘Toevallige’ ontmoeting?

Een week geleden deelde Gerard de eerste foto met Rogier, waarbij hij schreef de publiekslieveling van de kijkcijferhit ‘toevallig’ te zijn tegengekomen in Spanje. Ook op het account van Rogier verscheen deze foto. Uit een nieuwe post van Rogier blijken de twee het niet bij de toevallige ontmoeting op Gran Canaria te hebben gelaten. ‘Het was me het weekje wel’, schrijft de horecaondernemer bij een nieuwe foto van hen samen op het strand.

‘De perfecte match’

De onderonsjes van de twee mannen zorgen voor een hoop enthousiasme bij hun volgers, die al gauw hun conclusies trekken. ‘Leuk setje’, ‘Mooi stel’, ‘Ik hoop dat het wat wordt’ en ‘De perfecte match’ zijn enkele van de vele reacties. Massaal wordt gedacht (en heel erg gehoopt) dat de twee meer dan vrienden zijn. Zouden ze stiekem toch gewoon samen op vakantie zijn?

Lees ook
Zo gaat het nu met Rogier (41), die na ‘Gordon gaat trouwen’ ineens héél veel aandacht krijgt

Gerard’s post van een week geleden:

SNACKS | TV | BEKEND

Bron: Instagram | Foto: Still

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser