Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Olcay open over poging van haar moeder om abortus te plegen: 'Ik ben blij dat die mislukt is'

Olcay Gulsen is deze week te gast bij de ‘RUMAG Roulette‘. Hierin onderwerpt Igmar Felicia haar aan een pittig vragenvuur en daar antwoordt Olcay op zoals we haar kennen: open en eerlijk.

| Verena Verhoeven

“Oh wat heftig”, reageert Olcay op de eerste vraag.

Olcay Gulsen

“Het is 20 oktober 1979. Dat rode kutwekkertje gaat wél af. Zou Nederland anders zijn?”, vraagt Igmar. Waar die vraag vandaan komt, wil Olcay zelf graag even uitleggen. “Mijn moeder wilde abortus plegen”, vertelt de RTL Boulevard-presentatrice. Doordat haar moeders wekker die ochtend niet afging en ze zich versliep, is de abortus uiteindelijk niet doorgegaan. “Daar ben ik heel blij om”, gaat Olcay verder, “maar het is natuurlijk wel heftig om te weten dat je eigenlijk ongewenst was.” En dat bracht haar moeder ook later nog regelmatig naar boven. “Als mijn moeder boos op mij was, zei ze wel eens als sneer: ‘Ik zou willen dat het wekkertje wél afgegaan was'”, aldus Olcay, die er nu wel om kan lachen.

Reactie op vader OG3NE

Ook is Igmar benieuwd of ze spijt heeft van haar reactie in RTL Boulevard op de relatie van Rick Vol, de vader van de OG3NE-meiden, met een twintigjarige vrouw. Maar hoewel ze Rick de liefde gunt, blijft ze bij haar mening. “Ik vind het gewoon ‘jakkie’. Als ze mijn dochter was geweest, zou ik haar willen redden, want het voelt een beetje smerig. Ik mag het niet vinden en ik mag het niet uitspreken, maar toch doe ik het.”

Bekijk het hele interview van RUMAG met Olcay boven dit artikel. Ze vertelt ook over haar deelname aan Wie is de Mol? en het faillissement van SuperTrash.

Lees ook
SuperTrash is failliet en Olcay Gulsen vertelt er zichtbaar aangeslagen over bij ‘Boulevard’

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND

Bron: RUMAG | Foto: LINDA.164

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser