bekend

NikkieTutorials door het dolle: ze is op stap met Drew Barrymore in een privéjet

NikkieTutorials door het dolle: ze is op stap met Drew Barrymore in een privéjet

Op Instagram laat beautyvlogger NikkieTutorials – oftewel Nikkie de Jager – weten dat één van haar grootste dromen zojuist is uitgekomen: een ontmoeting met actrice Drew Barrymore.

| Justine Wouterson

Drew is namelijk eigenaresse van makeupmerk FLOWER Beauty en nodigde ‘onze’ Nikkie uit voor een evenement in een private jet.

Lees ook
Broertje van YouTube-ster NikkieTutorials overleden aan kanker

‘Ze zei ‘hi’!’

In Instagram Stories doet de Nederlandse makeup-grootheid verslag van die bijzonder ervaring. “Ik zit hier met Drew Barrymore en ik denk niet dat ze weet dat ze mijn álles is. Santa Clarita Diet (Netflix Original, red.) is mijn favoriete show en als kind keek ik ieder week naar Charlie’s Angels. Ik word gek. Ze gaf me net een knuffel en zei ‘hi’!”, aldus een intens blije Nikkie.

Heerlijk hysterisch

In een volgend filmpje waarin we zien hoe Hollywoodster Drew haar passagiers als een echté purser te woord staat, horen we Nikkie lachen om haar toespraak en er ietwat hysterisch “oh my god, ik hou van haar” achteraan roepen.

Lekker creatief

Uit de Instagram Stories van Drews beautylabel – dat ‘schoonheid is voor iedereen’ als tagline heeft – blijkt dat ze Nikkie en andere makeup-grootheden heeft meegenomen naar Santa Barbara in Californië voor een dag- én avondvullend programma. Te zien is dat er onder andere genoten is van een diner en diverse creatieve bezigheden. Nikkie was overigens niet alleen: documentairemaker Linda Hakeboom volgt Nikkie momenteel voor een nieuw project en mocht meegenieten van het glamourspektakel.

Shots van NikkieTutorials:

Shots van FLOWER Beauty:

SNACKS | BEKEND | BEAUTY

Bron: Instagram NikkieTutorials | Foto: LINDA. 163 - Meis Belle Wahr en Jip Merkies

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser