Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Anouk van Schie: 'Johnny voelt als mijn grote liefde'

Anouk van Schie: 'Johnny voelt als mijn grote liefde'

Sinds de zomer zijn de twee al samen, en voor zangeres Anouk van Schie (35) is het helemaal duidelijk: Johnny is wat haar betreft de ware.

| Eva Bongers

“Johnny voelt als mijn grote liefde”, zegt de oud-KUS-zangeres in Beau Monde. “Maar zeker weten doe je dat natuurlijk nooit.”

Lees ook
Johnny de Mol deelt eerste foto met nieuwe liefde Anouk van Schie

Anouks ideaal
“Mijn ouders zijn vanaf hun vijftiende samen, dat is mijn ideaal. Als je het mij vraagt, hoop ik dat het Johnny en mij is gegund.”

Alles klopt
Anouk vertelt dat ze het gevoel heeft dat alles klopt. “Ik kende Johnny al langer. We kregen op een gegeven moment steeds meer contact. Eigenlijk was het vanaf het eerste moment goed tussen ons en zijn we nooit meer van elkaars zijde geweken.”

BN’er Johnny
In het begin moest Anouks omgeving wel even wennen. “Zij kennen hem natuurlijk als ‘de BN-er Johnny de Mol’, maar inmiddels weten ze niet beter.” De twee kunnen helemaal zichzelf zijn bij elkaar, zegt Anouk. “Ik vind hem een heel bijzonder mens. Ik denk dat we het heel goed hebben samen nu en ik hoop dat het zo blijft.”

SNACKS | BEKEND

Bron: Telegraaf | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Leuk die kerstboom, maar op deze manier haal je de kerst pas écht in huis
Advertorial

Leuk die kerstboom, maar op deze manier haal je de kerst pas écht in huis

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat alles meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser