Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Isa Hoes schrijft boek over uiterlijk: 'Ik gebruik botox'

Isa Hoes schrijft boek over uiterlijk: 'Ik gebruik botox'

Isa Hoes is druk bezig met het schrijven van een nieuw boek. “Het is geen roman. Het heeft te maken met het uiterlijk van de vrouw, botox, ouder worden, enzovoorts.”

| Martine Schut

Zo verklapte de actrice vanochtend in het radioprogramma Goeiemorgen Lex op 100% NL.

Lees ook: Isa Hoes op Net5: ‘Binnen een jaar zoende ik met een getrouwde man’

Beetje hulp
Isa, die vandaag haar 49e verjaardag viert, helpt de natuur af en toe een handje. “Ik vind mezelf steeds knapper worden eigenlijk. Mag ik dat van mezelf zeggen? Al heb ik heus wel wat laten doen aan mezelf.”

Botox
Ze haalt wel eens een prikje bij ‘dokter botox’. “Ik had tien jaar geleden al erg veel last van tranende ogen. Toen zei iemand dat ik dan eens botox moest proberen, dus dat doe ik nu zo’n twee keer per jaar.”

SNACKS | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: 100 % NL | Foto: Foto: LINDA.103 Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Maartje BeensMaartje Beens

Ja hèhè, natuurlijk gebruikt zij botox! Het wordt gelukkig steeds meer geaccepteerd en er wordt steeds makkelijker over gepraat, maar er zijn genoeg oudere dames die wel degelijk gebruik maken van botox. Genoeg ook waarbij je het niet verwacht hoor! Eerlijk is eerlijk: zelf overweeg ik het ook, maar ik weet nog even niet zo goed waar ik dit zou willen doen. Ik lees wel veel positieve dingen over die kliniek van website www.ecjanvangoyen.nl … heeft iemand er ervaring mee?

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser