Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Hond Dafne Schippers verongelukt na aanrijding met trein: 'Een vreselijk ongeluk'

Hond Dafne Schippers verongelukt na aanrijding met trein: 'Een vreselijk ongeluk'

Dafne Schippers heeft een emotioneel bericht geplaatst op Instagram. Haar hond verongelukte vandaag na een aanrijding met een trein. De topsporter is ontroostbaar.

| Marloes van Wijnen

‘Het is zo moeilijk om in woorden uit te drukken hoe verdrietig ik ben’, schrijft Dafne bij een foto van haar viervoeter op Instagram.

Verdrietige Dafne Schippers

Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. Dafne verwelkomde Sammie vorig jaar oktober als puppy. Toen deelde ze een foto met de Australische herder met de tekst: ‘Hallo kleine vriend, welkom in mijn leven’. Kort daarna richtte ze een eigen Instagrampagina voor het beestje op, waar ze foto’s van hem plaatste. Ook op haar eigen Instagrampagina was Sammie regelmatig te zien.

Lees ook
Monique Westenberg heeft verdriet om inslapen jonge hond van vrienden

Steun

Dafne wordt overladen met steunbetuigingen. Zo laten haar volgers onder meer weten het verdriet te herkennen. Ook op de Instagrampagina van Sammie laten veel mensen weten met Dafne mee te leven.

View this post on Instagram

We are ready for Christmas!!

A post shared by Aussie Sammie (@aussiesammie) on

NIEUWS | BEKEND | DIEREN

Bron: Instagram, Dafne Schippers | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser