Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Prince Charming bestaat echt, bewijst deze video van (de handen van) Harry en Meghan

Prince Charming bestaat echt, bewijst deze video van (de handen van) Harry en Meghan

Of Prince Charming alleen bestaat in sprookjesboeken en Disneyfilms? Nee, de beste man is echt. Hij is Brits, heet Harry en doet ook vandaag zijn (bij)naam weer eer aan.

| Justine Wouterson

Sinds hij en Meghan Markle afgelopen maandag onthulden een kindje te verwachten, worden iedere stap, zucht en oogwenk uitgebreid besproken in de pers.

Hand in hand

Ook vandaag gaat er weer een fragment rond dat de nodige aah’s en ooh’s (en jaloeziegevoelens bij menig vrouw) oproept. Op nieuwe beelden uit Australië, waar Meghan en Harry momenteel op werkbezoek zijn, zien we hoe de twee aandachtig luisteren naar het verhaal achter een Aboriginal-kunstwerk waar ze naar kijken. Ze houden tijdens het gesprek met de local zo onopvallend mogelijk elkaars hand vast.

O Harry…

De toegestroomde pers die zich áchter het paar heeft opgesteld, ziet echter dat Harry aan één hand niet genoeg had. Ook de rechterhand van de prins voegt zich achter zijn rug. Vanzelfsprekend smelten Twitteraars weer eens sneller dan de poolkap en eerlijk: ook ons hart maakt een sprongetje.

Lees ook
‘Vliegen meppende’ prins Harry zorgt alwéér voor een viral (en Meghan ligt dubbel)

SNACKS | KONINGSNIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | VIRAL VIDEO

Bron: Twitter | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser