Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Daar had-ie de kracht blijkbaar wél voor: Gerard Joling onthult (enorme) aantal bedpartners

Mannen die pronken met het aantal bedpartners dat ze hebben gehad: het blijft een dingetje. Vandaag is Gerard Joling aan de beurt, die zijn (behoorlijk grote) hoeveelheid bedpartners onthult.

| Boris Lemereis

Daar had-ie de kracht blijkbaar wél voor.

Lees ook
Gerard Joling in de clinch met BBC: omroep eist miljoenen om T-shirtlijn

Een behoorlijk aantal

Om maar met de deur in huis te vallen: Gerard Joling (58) had (naar eigen zeggen) zo’n 4500 bedpartners. Dat onthult de goedlachse zanger vanavond in Ellen & Naomi: 24 uur mandekking (zie video bovenaan dit artikel)‘Zes of zeven’ van de bedpartners waren vrouw, waaruit we kunnen concluderen dat Gerard dus met 4493 of 4494 mannen het bed heeft gedeeld. Als hij serieus is natuurlijk, dat weet je bij Gerard nooit helemaal zeker.

Twee of drie per week

Uit een snelle berekening van Shownieuws blijkt dat Gerard, als hij op zijn zestiende seksueel actief is geworden, gemiddeld twee bedpartners per week moet hebben gehad om het genoemde aantal te halen. Als hij tijdens zijn tien jaar lange relatie met Wino (zijn huidige manager) monogaam is geweest, zou het gemiddelde aantal in de rest van de tijd zelfs op drie per week hebben gelegen.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | OPMERKELIJK

Bron: Ellen & Naomi: 24 uur mandekking | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser