Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Dochter R. Kelly in statement: 'Het monster waar iedereen over praat, is mijn vader'

Dochter R. Kelly in statement: 'Het monster waar iedereen over praat, is mijn vader'

Voor het eerst sinds het verschijnen van de documentaire ‘Surviving R. Kelly’, heeft één van zijn kinderen via sociale media in reactie op alle commotie een emotioneel statement gemaakt.

| Justine Wouterson

‘Iedereen die mij kent,weet dat ik geen band met mijn vader heb’, aldus dochter Joann Lee Kelly (Buku Abi) in haar Instagram Stories.

Trailer Surviving R. Kelly:

Bidden voor slachtoffers van vader

“Ik wil laten weten dat ik compleet stuk zit en dan druk ik me nog zachtjes uit. Het is absoluut niet mijn bedoeling geweest om onverschillig over te komen door nu pas te reageren. Ik bid voor alle families en de vrouwen die zijn geraakt door mijn vaders acties,” aldus Buku.

Nul contact

Ze vervolgt: “Iedereen die mij kent weet dat ik geen band met mijn vader heb. Vanwege persoonlijke redenen en alles dat mijn familie heeft moeten ondergaan en doorstaan door hem, zijn beslissingen en zijn achternaam, is het helaas jaren geleden dat mijn broer, zusje, moeder en ik hem gesproken hebben.”

‘Dat monster is mijn vader’

Buku doet een boekje open over wat voor man haar vader is. “Het monster waar iedereen het nu over heeft is mijn vader. Geloof me, ik weet wie hij is en hoe hij is. Ik ben opgegroeid met hem in huis. Mijn keuze om geen contact met hem te hebben, is om rust in mijn hoofd te hebben. En om zelf te helen van alles wat er gebeurd is. Dit onderwerp is heel moeilijk voor mij om te bespreken. Ik wil iedereen die ons gesteund heeft en liefde en gebeden heeft gestuurd bedanken. Jullie liefde wordt gewaardeerd en dat zal altijd zo zijn.”

Sekssekte

Al jaren wordt Robert Kelly (52), zoals de muzikant voluit heet, in verband gebracht met wanpraktijken. Hij zou onder meer een sekssekte hebben opgebouwd in zijn huizen in Atlanta en Chicago, waar hij meerdere vrouwen vast zou hebben gehouden en onder meer bepaalde wat en wanneer ze aten, wanneer ze mochten douchen en of ze het huis uit mochten. Ook zou hij hun telefoons hebben ingenomen en hen hebben gefilmd terwijl hij sex met ze had. Ook wordt de zanger verdacht van kindermisbruik.

Het verhaal zoals Buku Abi dat op Instagram deelde:

View this post on Instagram

1/2 of my mood

A post shared by Buku Abi (@bu.k.u) on

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | #METOO

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser