bekend

Bibi Breijman open over relatie met Waylon in haar vlog: 'Ja, we zijn een setje'

Het was een van de meestbesproken onderwerpen vorige week: de relatie tussen Waylon en Bibi Breijman. De foto’s die ze op Instagram deelden lieten al weinig ruimte voor twijfel…

| Boris Lemereis

… maar nu horen we het ook nog eens uit de mond van Bibi: “Ja, we zijn een setje”.

Lees ook
De foto laat weinig ruimte voor twijfel: Waylon en Bibi Breijman zijn een setje

Ik ben verliefd
In haar nieuwste vlog is Bibi open over haar relatie met de zanger. “Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo in ben gegaan op mijn privéleven als nu. Ik vind het moeilijk om over mijn gevoel te praten op Youtube. Maar ik ben verliefd.”

Veel vragen
De vlogger kreeg veel vragen en reacties, vertelt ze. Ook omdat ze tot kort voor Waylon een langdurige relatie heeft gehad. “Dat is niet zomaar aan me voorbij gegaan”, verzekert Bibi.

It takes Two
Tijdens de opnames van It Takes 2 speelde er nog niks tussen haar en Waylon, vertelt Bibi. “Iedereen zag chemie, maar die zagen wij absoluut niet. We zagen elkaar tijdens de opnames, maar verder hadden we echt nul contact met elkaar.”

Iedereen mag het weten
Pas toen ze met Waylon ging repeteren voor een gezamenlijk optreden in Ahoy, vroeg Waylon haar uit eten. “Toen begon het eigenlijk pas.” Inmiddels zijn ze allebei erg verliefd, en besloten ze het maar naar buiten te brengen. “Iedereen mag weten dat we verliefd zijn nu.”

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND

Bron: Vlog Bibi Breijman | Foto: Still YouTube

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser