Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Ariana Grande vervangt tattoo van ene ex door eerbetoon aan andere ex

Ariana Grande vervangt tattoo van ene ex door eerbetoon aan andere ex

Ariana Grande (25) verwijdert één voor één de herinneringen aan haar relatie met Pete Davidson van haar lichaam. De zangeres heeft een tattoo op haar voet laten bedekken met een nieuw plaatje.

| Elisa Heisen

Al eerder liet ze een andere tatoeage met zijn naam verwijderen.

Tattoo van brandweerbadge

Sinds afgelopen zomer stond op de voet van Ariana het nummer 8418 getatoeëerd, het nummer van de brandweerbadge van Scott Davidson, de vader van Pete. Hij kwam om tijdens reddingswerkzaamheden bij de aanslag op 9/11. In een behind the scenes-video van Ariana’s nieuwe videoclip Thank U, Next, laat de zangeres zien dat op de plek waar dat eerbetoon eens vastgelegd was, nu de naam Myron staat. Volgens E! is dat de naam van de hond van Mac Miller (foto), Ariana’s ex die in september overleed na een overdosis.

View this post on Instagram

HER MYRON TATTOO WE GOIN✈️ CRY

A post shared by yourarisource (@yourarisource) on

Lees ook
Rook uit de geruchtenmolen: Ariana Grande verbreekt verloving met Pete Davidson

Konijnenoortjes weggehaald

Pete en Ariana lieten in de paar maanden dat ze samen waren flink wat tattoos zetten om hun liefde te vieren. Sinds hun breuk in oktober hebben ze allebei meerdere bezoekjes aan een tatoeëerder gebracht om die lichaamsversieringen aan te passen. Pete liet de konijnenoortjes, een bekende look van Ariana, achter zijn oor omtoveren tot een zwart hart. Ariana liet de naam Pete van haar vinger verwijderen, maar koos daarbij ook voor een hartje in de kleur zwart.

SNACKS | LINDA.MEIDEN | BEKEND | LIFESTYLE | BUITENLAND

Bron: ANP | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser